Lastniki Peugeotov- izkušnje
KAKO SI NESRAMNA!!! Hvala res, ker si mene našla zafrkavat.
BMW, nič nisem zvedela, ena se v mojem imenu zafrkava. Diesel baje žre 5,4 v povprečju, ne vem pa koliko je to res. Sama sem pa slišala, da se radi kvarijo, zato pa cvikam, ali so pa tudi to samo govorice. Kako se pa kaj mami obnese?
Sem pa ženska ja in ne rabim neke mašine.
Evo jaz predlagam, da prebereš tole: http://srv.si/se-vedno-eden-lepsih-malckov/
sam pa imam prav tako 207 in se mi zdi zakonnnnnnnn. Kupi, ne bo ti žal.
Če ti je všeč, ga kupi. Mi imamo že drugega Peugeota, prej smo kupili 206 sw novega, ga vozili skoraj 5 let, delal brez problema. Sedaj imamo novega 5008 in tudi zadovoljni.
To je relativno, glede avtov, na slab model lahko nabašeš pri katerikoli znamki. zato je meni brez veze neko posploševanje. Mi je pa 207 hud, bi ga imala zase..
BMW, nič nisem zvedela, ena se v mojem imenu zafrkava. Diesel baje žre 5,4 v povprečju, ne vem pa koliko je to res. Sama sem pa slišala, da se radi kvarijo, zato pa cvikam, ali so pa tudi to samo govorice. Kako se pa kaj mami obnese?
Sem pa ženska ja in ne rabim neke mašine.[/quote]
Poraba bo verjetno malo višja, koliko kilometrov delaš dnevno? Nekih težav mama nima, jaz sem ga parkrat peljal, pa mi je premehak.
Sem pa ženska ja in ne rabim neke mašine.[/quote]
Poraba bo verjetno malo višja, koliko kilometrov delaš dnevno? Nekih težav mama nima, jaz sem ga parkrat peljal, pa mi je premehak.[/quote]
Jah, francoz je, zato je pa mehak. 😉 Imela bi ga za službo, 10km na dan. Pa vsaj 2x mesečno relacija Lj-Ng. Sem že slišala, da se diesla ne izplača imet za kratke razdalje, ker pol sam zariba, pa strošek popravila je večji. Ne vem še no kako naj se odločim, ali naj vseeno raje vzamem bencinarja.
Cena je 6000€.
Poraba bo verjetno malo višja, koliko kilometrov delaš dnevno? Nekih težav mama nima, jaz sem ga parkrat peljal, pa mi je premehak.[/quote]
Jah, francoz je, zato je pa mehak. 😉 Imela bi ga za službo, 10km na dan. Pa vsaj 2x mesečno relacija Lj-Ng. Sem že slišala, da se diesla ne izplača imet za kratke razdalje, ker pol sam zariba, pa strošek popravila je večji. Ne vem še no kako naj se odločim, ali naj vseeno raje vzamem bencinarja.
Cena je 6000€.[/quote]
Poglej, zaribal ne bo, se pa ne bo ogrel in posledično bo kuril več, na dolgi rok bo pa kak strošek z menjavo turbine. Glede na kilometrino, ki jo delaš dnevno vzemi raje mlajšega bencinarja, 1,6 motor…
Ne vem no, prej smo imeli Renault 3×:)), pa je bilo stalno nekaj narobe, sedaj imamo že tretjega Peugeota in razen rednih servisov nikoli nič, naj potrkam na les, JAZ osebno nočem nikoli več nič drugega kot Peugeota. Poleg tega ga vozim z enim prstom, je res udoben, sedim kot grofica, mislim odlično, res. Nimamo pripomb, nobenih!
Peugeot je zame osebno najboljši avto ever!
Verjemi, bi ti povedala če bi bilo karkoli, pa ni. Na srečo:)
Jaz imam Pižoja.
Bila sem zaprisežena Ranaultov (Laguna) pa sem zaradi spleta nesrečnih okoliščin pristala na Pižoju . P-306, letnik ……..me je sram povedat.
Kupila sem ga od ‘starega gospoda’ s Primorske – ker avto še ni videl zimske soli…., vozil kulturno, malo…….
Avto mi služi kot ura! Že par let. Pred nekaj dnevi sem tvegala in ga direkt peljala na teh. pregled – vso OK!!
Prejšnja leta sem ga zmeraj pred teh.pregledom peljala k mehaniku, da mi ga zrihta. Sem bila takoj ob 100 in več keša.
Tako da…………………..avto vam bo služil, če lepo delate z njim (obvladate umirjeno vožnjo,ga vzdržujete) pa je
ČISTO VSEENO ZNAMKA, LETNIK……
Veliko sreče morate imeti pri kupovanju!! Potem pa, ženskice…………samo še tankat.hodimo!!
Meni je važno, da je notranjost urejena, čista, všečna!! Da je lepe barve (rdeče imam dost, zdaj mi bo v prvi ligi ČRNA barva). In da ni kakšen mafijozarski “prestižžžžž” haha.
Jaz imam tud že 5 let 206sw, kupila rabljenega. Brez enega samega problema ever. Kot tudi še 4 lastniki Peugeotov (večjih in manjših), ki jih poznam. Pa ga nimam samo za v štacuno, vsako leto prevozi še eno ali dve potovanji po par 1.000 km, skupaj ima že skor 160.000 km. Tud požrešen ni, na relacijah dobrih 6 km/bencinar.
Tud moj naslednji avto bo Peugeot 100%.