renault espace 2,2dt,pomagajte
pred štirimi meseci sem kupil renault espace 2,2 dt in od takrat ga vozim po servisih.ko se peljem in ko je avto malo topel začne pri tri tisočih obratih zmankovati moči in začne malo bolj kaditi,naprimer,se peljem v peti brzini do 150 km/h,in mu začne zmankovat moči noče več iti,potem ga spostim na 120 km/h in gre spet normalno do 150 km/h če ne spostim gasa,kak malo spostim gas začne spet zabavati,imel sem ga pri avto hiši Kolednik v Mariboru tam so rekli naj ga peljem za servis bosch pumpe na Ptuj Korenjaku,tam so rekli,da to ni pumpa,da so to ventili ali odmična gred,peljem avto spet drugemu mehaniku,ki se mi je smejal,da to nemore biti in mi ga je vseeno pogledal vse in mi je rekel ,da drugo nemore biti kot pumpa.Zato vas prosim pomagajte mi,sem iz okolice Maribora in nevem več kaj naj naredim.
pa ljudje božji….pred nakupom avta bi lahko malo prečekirali internet. ugotovili bi, da so 2.2. motorji med najslabšimi, ki jih lahko dobite. poleg vseh zgoraj naštetih napak jim je skupna napaka tudi ta, da jim raznese motor, oz. se ojnica zlomi in v določenih primerih razbije blok motorja.
espace je čudovit avtomobil, toda kupi se 2.0 dci ali pa bencinarja.