Na testu: Peugeot 308 Allure 1.6 THP
Na testu imamo ta teden Peugeota 308 z bencinskim turbo motorjem 1.6 THP.
Vprašanje v zvezi z njim lahko postavite tu.
Razmišljam, da bi kupila 308 1.6v bencinarja. Rabim ga za mestno vožnjo, pa tudi vožnje okoli 100 km. Sedaj imam modusa 1.2, pa mi je malo premajhen, oz. želim malo varnejši avto.
Gledala sem tudi NOTE, nisem ga še vozila. Ne morem se odločiti.
Kaj menite o avtomobilih iz uvoza? Testen avto 308, 15000 km, 1.4 bencinar, star leto in pol, 10.300eur. Prihaja iz Italije, naj bi bil testen.
Mi date kak nasvet ali mnenje?
Ocenili? Mislite, kako se nam zdi? 🙂
Zaenkrat super kot družinski avtomobil z veliko opreme.
Povprečna poraba znaša trenutno 7,1 l/100 km
Motor je močan in prožen, zahvaljujoč turbinci. Menjalnik pa je natančen.
V notranjosti je vse v usnju, kar je edino moteče sedaj v vročini, ko se vsedeš v vroč avtomobil in te kar speče, če si oblečen v tanko majico. Ima pa dvopodročno klimatsko napravo, ki je učinkovita in hitra…
V bistvu sta si kar primerljiva. Prednost bi dal 1.4 TSI, pa ne zaradi motorja, ampak zaradi po mojem občutku natančnejšega menjalnika.
Oba motorja pa sta s to močjo razumno poskočna in zelo udobna za vožnjo po avtocestah. Dovolj navora za prehitevanja.
Stane 1.416 evrov in nekaj centov. V ta paket pa so vključeni še zaščitni tepihi spredaj in zadaj in nastavitev prednjih sedežev v ledvenem delu.
Test Peugeota 308 je objavljen tu: http://avto.over.net/testi/peugeot_308_allure_1_6_thp/
Odvisno koliko ste občutljivi na glasnost motorja, vendar načeloma velja dizelski glas motorja za bolj moteč. Glasnejši pa bo bencinar s tem motorjem, ker je na voljo le s 5 stopenjskim ročnim menjalnikom, vendar to le pri hitrostih nad 100 km/h, torej avtocesti.
Oba močnejša dizla sta na voljo s 6 stopenjskim ročnim menjalnikom zaradi česar sta pri višjih hitrostih tišja.
Auris ima šibkejši motor in šest prestav zaradi česar je sodeč po tehničnih specifikacijah varčnejši.
Sedaj se morate odločiti koliko vam pomeni dodatna oprema, ki jo dobite več pri Peugeotu? Kje se boste več vozili? Če po avtocesti, potem je primernejša Toyota.
Ceno po enem letu ohranita oba avtomobila podobno, vendar a mislite avto prodati že po enem letu?
A, sem šele sedaj videl ta del. 🙂
Glede na to, da ste prej omenjali še Toyoto Auris bi podal svoje mnenje glede udobnosti. Če ste navajeni na mehka vozila, ki so udobna, potem vam bom Peugeot bolj všeč, ker je malo bolj mehkejši.
Po mojem mnenju je ta motor malce že za časom. Ne ponuja dovolj navora in moči kot recimo THP, hkrati pa je potratnejši.
Priporočal ga bi tistim, ki resnično ne potrebujejo prožnega motorja, imajo umirjen stil vožnje in želijo predvsem preizkušen motor, ki ni potreben pazljivega ravnanja.
A to pomeni, da če ste izkušen voznik, potem ne potrebujete parking senzorjev? 🙂 🙂
Velja omeniti še Citroena C4, ker smatram, da so vam všeč udobnejši avtomobili. Imeli smo ga na testu. Tu na forumu se najde tudi tema o njem. Imel pa je dizelski motor, kakršnega po mojem mnenju niti ne potrebujete.
Poglejte še za Fiat Bravom ali Alfo Romeo Giulietto, če želite bolj ekskluzivnejši avtomobil – cene se pričnejo od 19 tisoč evrov naprej z 1.4 turbinskim motorjem. Ti motorji so se tudi na mednarodnih testih dobro izkazali.
Oh, ja! Vidim, da ti moj lepotec http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5159589&show=1 ni všeč ….;-))
In! Krščen Matiček, Od 19000 eur naprej je 50 % več…….. :-0
Ja, jaz sem primerjal sedaj avtomobile s tem testnim Peugeotom 308, ki je imel več opreme.
V primeru tvojega, pa so v igri avtomobili s šibkejšimi motorji in manj opreme.
Sicer pa je 308 zelo skladno oblikovan avtomobil, ki je povšeči res predvsem ženskam. 🙂