Prodam Ford Mondeo karavan
Zdravo,
vem da ne paše na ta forum, ampak tukaj je pretok malce večji zato probam ;))
Skratka, prodajam mojega Forda Mondeota karavana. Slikice in podrobnejši opis pa na linku:
Prodajali avto. Cene za prav takega na avto.net so bile vsaj jurja do 1500 evrov. Pride prvi kupec. Se zmrduje, išče pikice in na koncu za zadnjo ceno, ki bi jo še dal, ponudi 800 evrov. Za tolk ga pa že ne damo, bo že kak boljši, saj je avto super, nima veliko km itd.. Da ne dolgovezim, na koncu smo bili veseli, da je nekdo dal zanj 600 evrov. Prvi kupec je najboljši kupec.
Mah zgleda, da je to kar malo odvisno. Kolega je prodajal sicer lepo ohranjen avtoček z malo km, vendar brez klime in ostale opreme. Postavil je tako ceno, kot so bili tisti s klimo pa s par tisoč km več (pri deset let starem avtu je res vseen drek, ali ima 100.000 ali 150.000 km). Sem mu rekla, da ga ne bo nikoli prodal za toliko, kvečjemu za pol cene. Pa ga je, ceno je spustil pa za 20 procentov … Ne vem, kje je imel kupec pamet, ker bi za isti denar dobil avto s klimo, ampak glej, je že očitno imel neko računico. Aja, pa ni nek redek avto, jih je kar nekaj podobnih v oglasu.
Je uvožen iz Italije, sva ga uvozila midva sama. Kilometre ima realne, ga lahko brez problema daš na tisto mašino ki ti meri km. Za Italijo je potrjena servisna knjiga, za slo pa ne ker sva ga vozila na nepooblaščen servis, so pa vsi računi. Jaz sem ga vozila skoraj tri leta in pol.
Če koga še kaj zanima naj pokliče na telefonsko ki je pri oglasu.
LP