Peugeot 407
Jaz pravim, da je vsak avto z minimalno prevoženimi km ob večletni starosti sumljiv. Kajti, avto se kupi zato, da se ga vozi.
Zato predlagam, da dobro preverite vse dokumente, servisno zgodovino in seveda tudi sam avto. Gor bi morale biti še original gume, notranjost pa kot nova, nič oguljeno oz. zrabljeno. Preverite tudi, če je bil motor opran (načeloma se to ne dela, sploh pa ne pri tako malo kilometrih), kajti s tem včasih prikrijejo sledove puščanja olja in ostalih tekočin. In tako naprej …
ja, verjetno velja vecinoma…. ampak so izjeme, kot na primer moj 407… star 2 leti in ima 14000 km prevozenih + garaziran ves cas…. izgleda kot rozica.
Koliko je pa vreden, pa ne vem; v prodajo gre cez eno leto in bo verjetno zelo sumljiv potencialnim kupcem… naslednji lastnik bo vsekakor zadovoljen, ker je tvegal kljub sumljivim km 😉
Ja, verjamem, da se najdejo izjeme. Ampak, v osnovi pa ni logike, da bi poslovna limuzina (kar 407 nedvomno je) imela tako malo kilometrov. Ne rečem, če gre za twingota in ga ima stara mama za izlete do trgovine …[/quote]
imas vsekakor prav. Ti avtomobili so bili narejeni za cesto in ne za garazo… pri meni je tako, da sem vmes menjala sluzbeno pozicijo in ce sem bila prej stalno na cesti, sem zdaj le nekajkrat mesecno, od tu ti nikakvi km…