Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Prodam BMW 525 dT, 2001 letnik, FL

Prodam BMW 525 dT, 2001 letnik, FL

Prodam v naslovu navedeno vozilo, prevoženih je 253.000 km, lepo ohranjen, nekaramboliran, avtomatik (udobna vožnja), ogromno prostora (primeren za družinsko uporabo), poraba je cca. 7,5 litra nafte kar je za to kar nudi res malenkost. Registracija ni najvišja, recimo samo osnovna registracija brez popusta je samo 700€, če pa imate še male otroke je ceneje….Aja, avto je srebrne barve, od dodatne opreme ima: TV, navigacija, park senzorji spredaj in zadaj, usnje, xenon luči…tempomat, dvopodročna klima….itd..
Naj omenim še to, da je avto zelo varen in kot tak je super za prevoz sončkov…..:).

Kontakt preko PM.

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

kaj boš kupil?

BMW 540, zrihtaj mi A6 2,6 V6, limuzina, lahko quattro, do 1200 € max, min. 1995 letnik…velur zici in klima obvezno…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Aja..A6 rabim zase, moja babA pa rabi Passat limuzina novi model 2001 in dalje, 1.8 T, highline oprema, metalik moder ali črn…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

jao, ženi daš novejši avto v roke

Nič ne bom kupil, ta se samo prodaja….

DRRR, dobra izbira za male pare…, bom malo povprašal, a Passat mora biti obvezno bencinar?

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Ni nujno da je bencinar, je pa večji riziko da nabašeš na potnika, taksista, itd…

V bistvu je lahko tud 316i ali 318i, od l. 99 dalje, limuzina, črn, metalik moder ali bel….

New Report

Close