Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Najgrši avto

Najgrši avto

Od tistih, ki se vozijo pri nas po cesti.

Meni je to Nissan Micra. Kateri koli model.

Ma dej, vrž se stran. Koza.

micra je kar luškan, me spominja na bitla, je pa renault thalija obupno grd, pa welsatis, pa sangyong so tudi smešni.

Ajde, grdi so itak znani(Thalia, Ford Ka, Audi A2, Lancia Y, itd..)…na splošno me motijo kičaste oblike pri francozih, nemcih(Opel, Ford), američanih(Chevrolet, itd..) in pri vseh kitajcih..

Renault, Pižo in Citroen v zadnjih letih niso naredili tud enega lepega avta…pri renoju nazadnje Laguna I, pa prvi Safrane….pri pižoju nazadnje 406 coupe od pininfarine…pri citroenu nazadnje Xantia II…

Opel je imel nazadnje lep avto Calibro, Ford pa še nikol…

Italijani so sicer nekoliko na boljšem, pa vseeno…Lancia delta HF integrale je bil zadnji lep avto od njih….Fiat je zajebal vse od Bravota I dalje….Alfa romeo se pa zelo popravlja napram 10-12 let nazaj in več…sami hudi modeli prihajajo na trg…

Volvo in Saab sta pa že itak statusni simbol skandinavije, pa tud zelo sta napredovala v dizajnu…

Japonci pa tko…na začetku devedesetih so dizajnersko razturali, sploh pri kupejih…vmes je bla tema, zdej pa spet razturajo, čeprav je bil vedno edini pravi japonec Honda…ostalo je bolj drek od dizajna, razen Lexusa pa Infinitija

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Multipla

Suzuki maruti. To sploh ni avto.

zaleten

Xsara picasso. Ogaben avto.

Definitivno najgrši enoprostorec…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Definitivno najgrši enoprostorec…[/quote]

No ja, stvar okusa, meni je nadvse simpatičen, pa multipla tud. Meni je od nekdaj grd twingo, clio dolgocajten, da zaspiš zraven, všeč mi je še ta nova ta mala škoda (pojma nimam, kako se ji reče??), pa suzukijev swift. Grd mi je scenic, pa na žalost ta novi C5, pa leon – ne maram teh “lančastih” oblik.

Pa tudi nekateri Mercedesi niso ravno najlepši. Razred C pa je zelo lep.

http://www.avtoin.com/novica/871/Tudi-nissan-micra-prejela-%C2%BBred-dot-design-award%C2%AB

avtorica teme, imaš dokazano slab okus
hahahahahahahaha

Navijam tud jaz za Lancio Delto Integrale!!! Eden najbolj hudih avtomobilov sploh.
Na žalost moram priznat tudi, da so zadnje Alfe kar v redu – mi namreč nikoli niso bile všeč.

najgrši…hm… trenutno skoraj ni lepih avtomobilov, kar me spravlja v hudo žalost, ker bom morala v kratkem zamenjat avto…. med majhnimi je vsekakor grdgrd kakšen twingo, med še manjšimi pa definitivno smart. večji so si pa tako ali tako vsi podobni.
ah, lepa stara leta prejšnjega tisočletja, ko so se avti še razlikovali med seboj… hrošč od amija na primer, ali pa trabant od volvota…. zdaj je pa tako isti šmorn.

drugače pa še suzuki liana, ssangyong kyrion, actyon, bmw x1, renault koleos, audi a2, a1, vw fox, itd

v kakšnem smislu?

Zame zmagovalka multipla. Nisem še videla kaj tako ogabno grdega. No, grdi avtomobili so mi še Kangoo, Berlingo (sadje & zelenjava avtomobili), clio, thalia, senik, c5, welsatis,….. skoraj vsi renoji, no!

Vedno najgrši je tisti avto, ki ga ima sosed. Pa naj bo katere koli znamke.

To ne drži, jaz nimam nobenega soseda, pa se mi vseno nekateri avtomobili ne zdijo lepi!

Definitivno je to stvar okusa, no, meni je najgrši nissan juke. Tako grdega avta na cesti še nisem videl in ga ne bi imel niti, če bi ga kje zadel … žal, res mi je ogaben.

thalia in dacia logan. Grozno!

New Report

Close