zategovanje ročne zavore
Berem na enem od spletnih portalov o kulturi zategovanja ročne zavore. Zgrožen sem nad komentarji, ki izkazujejo, da velika večina ročne zavore sploh ne zateguje! Menijo, da je dovolj, če parkiraš avto v prestavi. Razlaga: da ni potrebe ali, da ti lahko ročna zavora zamrzne, pa take…..
Sam lahko zatrdim, da če redno in dosledno uporabljate ročno zavoro, ta ne bo nikoli zamrznila, tudi pri -10 ne. Ročna zamrzne, če je ne uporabljamo redno, ampak le občasno.
Ročno je treba VSAKIČ zategniti, tako, kot si moramo vsakič pripeti varnostni pas. To mora preiti vozniku v samoumevno navado. Nekdo je komentiral; eh, saj ni velike škode pri popravilu avtomobila, če se vendarle zgodi, da avto pobegne. Ampak človek ne pomisli, da lahko avto pri pobegu povozi npr. otroka….
Če enkrat zategujete, drugič ne, morate vsakič ko parkirate avto pomisliti, ali klanec ni prevelik za puščanje avta samo v prestavi….Zakaj je sploh potrebno to razmišljanje? Ali ni bolj enostavno rutinsko zategniti ročno zavoro?
Sam klančini vedno, na ravnem zelo poredko.
Sem pa že imel na prakplacu razbit avto, ker je furjasta ženska pred štacuno, na rahli klančini pustila avto, v prostem teku in z nezategnjeno ročno.
Mal več prisebnost in odgovornosti v času ko si voznik, pa si ni treba takih stvari zabijat v podzavest. Bistvo vozniške kulture pa itak tiči v prvem delu prejšnjega stavka.
Kopirano s tega foruma izpred let:
“22.12.03 08:12
Barbi, vsaka ravnina ni vedno čisto ravna. Moji prijateljici je blizu RTV v LJ s parkirnega prostora “ušel” punto in se zapeljal do najbližjega cvetličnega korita. Na srečo ni udaril nobenega avta. Skratka, zategovanje ročne zavore nikomur nič ne škodi, niti avtu niti ročni, zato ne vidim razloga, zakaj je ne bi.”
Z zadnjim stavkom citiranega stavka se povsem strinjam.