Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem najem avta pri argus carhire belgija – je že kdo?

najem avta pri argus carhire belgija – je že kdo?

Poleti nameravamo malo po Belgiji. Rentali bi avto že z letališča Charleroi. Zanima me, če je kdo rental pri argus carhire. Cena je nekoliko ugodnejša kot pri Hertzu. Letimo z Ryanairom, avta ob nakupu kart nismo rezervirali. Če grem pa sedaj na ryanairovo stran pa avta sploh ne morem več rezervirat, saj mi pri obrazcu za podatke sploh ne ponudi možnosti države Slovenija, je pa to obvezen podatek.

Za kakršne koli izkušnje s tem rentacarjem se vam lepo zahvaljujem.

Sicer nimam izkušnje z rezervacijo ravno s tega letališča in tega ponudnika, imam pa iz Španije. Tudi mi nismo takoj rezervirali ob nakupu kart pri Rynairu, ampak kasneje, pa je šlo. Mene je bilo tudi kar malo strah, če bo to vse “štimalo”, mislim, da je bila Atessa ali nekaj podobnega (Hertz je bil res precej dražji), a naj ti povem, da je bilo vse tipi topi. Jaz sploh nisem mogla verjeti. Tako da mislim, da imajo to na teh letališčih kar poštimano. In stali smo v vrsti, tako pogosto je tam “rentanje”, ko pristane letalo.

LP

Smo rezervirali. so kar veliki, pol Evrope pokrivajo. Najameš pri njih, prevzameš avto pri rentarju na letališču. Ti točno napišejo kam moraš it. Superca. Je pa dosti ceneje kot Hertz.

New Report

Close