Bmw3 iz uvoza
Če želiš BMW iz Italije poznam osebo, ki ti pripelje vrhunsko in preverjeno zadevo.
Drugače pa kolikor vem se italijanskih zadev ne da preverjat, nemške pa….
Če nima servisne knjige obstaja kar velika opcija, da je avto “pomlajen”….
Glede Italije je pa tako, avti manj rjavijo (ne solijo cest), so pa ponavadi malo bolj obuškani, velik faktorje tudi ta v katerem delu Italije se avto kupi.
Zdravo gledam serijo 3 (karavan) letnik 2005-2007
Mašina 318d – 320d.
Nisem še nič odločen, se mi ne mudi z nakupom.
Zanima me kako je potem s prodajo avtomobila, ce imajo ze sedaj 120-150.000kilometrov.
Če računam, da delam 15.000 letno in obdržim avto 5let, jih bo imel že 200.000+
A so kakšni posebni problemi s temi serijami motorjev?
Hvala
Ponavadi je fajn, da je avto s kakšnega preverjena leasinga. Potem načeloma bi moral imeti vse servise redno opravljene na pooblaščenih servisih…
Naše izkušnje so ponavadi drugačne, avto je že res servisiran na pooblaščenih servisih, samo se navadno ugotovi, da je avto zmahan do konca….
Še odgovor za mogoče bmw, predlagal bi opcijo 320 z ročnim menjalnikom, glede prodaje naj te ne skrbi ker ti motorji ob pravilnem vzdrževanju naklepljejo mirno 500.000 km. Sicer jih ima pa velika večina na slovenskem trgu okoli 300.000 km, samo se lepo zvrteni na 130-150.000.
Z urejeno in dokazljivo servisno dokumentacijo se lažje proda avto s 300.000+ km, kot pa brez dokumentacije s “150.000”…..
Možne okvare so seveda turbina, morda tudi šobe, ostalo pa ni neke panike….Po menjavi turbine pa imaš spet mir 200 do 300.000 km…..
Ej frajer, a ta tvoj prjatu je tak James Bond, da on preveri tudi kar se ne da preverit(in to so Italjanski avti)-zakaj ker so italjani nategunski cigani.
Skor bi našel vzporednico z nekom iz tlele…[/quote]
Frajer se javlja: ne moj prijatelj je bol Čak Noris in s svojim rentgenskim vidom oceni stanje, s telepatskimi sposobnostmi pa prebere prodajalca…., samo ne tega okol govort ker ga zaradi teh sposobnosti išče tudi CIA, KGB, Sova in SPL zaradi neplačane položnice….
Sedaj pa še nefrajerski odgovor, kot sem napisal je pomembno kje v Italiji kupuješ. Dosedaj je fant pripeljal zelo lepe primerke in z njimi ni bilo nobenih težav….S tem poslom se ukvarja cca 20 let, imel je preko 1000 vozil in nekaj ve o vsem skupaj.