Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem nasvet ob nakupu rabljenega avta?

nasvet ob nakupu rabljenega avta?

Prosim za nasvet, ker moram kmalu zamenjat avto, ponudbe je ogroooomno, jaz se pa bolj malo spoznam, vsak navija za svoje …

Torej: zanj imam proračuna 5000-6000 eur, rabim dizla, ker delam cca 30 tisoč letno, ne bi enoprostorca ali karavana, ne bi niti prav majhnega. Majhna poraba seveda zaželjena, da potegne v klanec pa tudi, ker se vozim po precej razgibanem terenu 🙂

Hvala za nasvete!

Golf diesel
pa mehanika s sabo.)

Počakaj DRRRRRja da ti pripne enga starega, zgonjenega, krasno spoliranega bemfelna,;))))

ja, pa drobiž za taksi, ker jih kradejo kot srake

ja, pa drobiž za taksi, ker jih kradejo kot srake[/quote]

Ja, jaz golfa ne bi ravno iz tega razloga.

ja, pa drobiž za taksi, ker jih kradejo kot srake[/quote]

Ja, jaz golfa ne bi ravno iz tega razloga.[/quote]

Seznam ukradenih avtomobilov v SLO

izberi volkswagen in nato model golf … Številke povedo vse …

Tudi za renault clio povedo številke veliko 🙂

To so pač najbolj prodajani avti in zato tudi v absolutnih cifrah pridejo na vrh v vseh statistikah. Tudi tistih o številu ukradenih.

Ja, jaz golfa ne bi ravno iz tega razloga.[/quote]

Seznam ukradenih avtomobilov v SLO

izberi volkswagen in nato model golf … Številke povedo vse …[/quote]

Zdej, zaradi kraj se res nima smisla sekirati. Na leto ukradejo nekje 500 vozil (od čez milijon registriranih), pa še to gre pomemben delež na račun kraj iz parkirišč podjetij (ko govorimo o avtih manjše vrednosti, mercedesi so druga pesem). Tako je razlagal en policijski uradnik v Delu, enkrat lansko leto, če se prav spomnim.

Saj ni stvar samo v tem, da ga tebi ukradejo, kaj če ukradenega tebi prodajo, pa tega sploh ne veš. Metode, kako se to lahko zakrije, so vedno bolj profesionalne.

za ta denar vsekakor alfa romeo 156 jtd, 147 jtd….motorji boljši kot od VW, avto se zelo dobro pelje. Dobiš relativno mladega z malo km, napram drugim. pred nakupom vsekakor mehanik.

Prodajam passata tdi, poraba 5,5 , če vas zanima mi pošljite sporočilo na :enayxyx@gmail.com

Prodajam passata tdi, poraba 5,5 , če vas zanima mi pošljite sporočilo na :enayxyx@gmail.com[/quote]

letnik??….jaz kupujem l.2006-2008

2004, prva lastnica

sem šele zdaj vidla, da avtorica kupuje avto za 5000-6000 eur…. se pravi to je še ta stara oblika…hvala vseeno…..jaz kupujem nekaj novejšega
….

Kupi Subaruja. Enkrat letno ga boš dala na servis in to je to. Najbolj nepokvarljiv avto kar jih poznam. Naš družinski avto je novejši outback, pa si je mož vseeno kupil za svoje malenkosti še 20 let starega Justy-ja in dela kot urca. Priporočam poizvedbo na Interservisu v Ljubljani, ti bojo znali super svetovati 🙂

greš v Srbijo in kupiš yugota

http://www.youtube.com/watch?v=ZlX6RudWbAA

280 ogledov v štirih urah pomeni vse, čeprav večina folka misli da to nič ne pove….avto je drag in zarad tega tud drži ceno…avto ni glih med najcenejšimi za vzdrževanje ampak vseeno je povpraševanje nenormalno veliko napram drugim ….ja le zakaj neki je tko???? Zato ker je s kombinacijo tehnike, zmogljivosti, podvozja, ergonomije in same vožnje popolnoma brez konkurence…petka pa sploh…
Lej, takele oslarije pišejo ljudje, ki se nikol niso vozili v BMW-ju…
E39 serija(petka) je stara že 15 let, pa na žalost noben francoz še zdaj ne more naredit podobnega avta-novega mislim…ker so pač 15 let zadaj….

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Pardon!

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4511693&show=1

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Outback okrog letnika 2005 je cenovno zelo podoben BMW E60, čeprav v vsem ostalem pogrne…zakaj bi pol en racionalen človk kupil Subaruja..?? WTF!!

“Za ta denar”, “mlad” in “z malo km” so besede, ki na avtotrgu ne pomenijo nič dobrega…te besede poznajo reno, pižo, citroen, fiat, AR, lancia, opel, ford, kia, hyundai, pa še kakšen bi se našel…

drrr….si vozil kdaj alfo? predvidevam da s svojega e39 nisi še presedlal.

letnik in prevoženi kilometri so pomemben podatek….nekdo pač išče ne preveč zastarel avto ( tu igra letnik in model veliko vlogo), pri kilometrih pa je tako….raje jih imam manj na števcu kot več.

Naredi ravno obratno, kot svetuje Drrr, pa skoraj ne moreš falit.

Drugače pa: tudi varčen bencinar ni od muh, razlika pri gorivu ni tako velika, je pa zato cenejši redni servis, pa seveda veliko večja izbira.
Subaru je itak optimalna izbira, če si ga lahko privoščiš, boljšega avta skoraj ni, sploh ker praviš, da mora bit tudi za terenske vožnje.

Pri golfu je problem še to, da jih kradejo tudi zaradi rezevnih delov oziroma se ti zna zgodit, da bo zjutraj brez koles ali vrat, airbagov in podobnega.

Preglej nivo olja, prečekiraj glavo da ne pušča olje in hladilna tekočina, obvezno se zapelji samostojno brez prodajalca na vožnjo in naglo manevriraj z volanom da prečekiraš volansko letev, parkrat brcni v gumo da preveriš zračnost ležajev, z roko počohaj pod pragove in blatnike da ni kje kaj zakitano, oddalji se od avta dvajset metrov in ga celega preglej, da ne odstopa barva… itd..

Lp. SloMoped

Brez tehtnih argumentov se raje ne glasi, ker izpadeš budala….

New Report

Close