Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem cena podaljšanja registracije za fiat punto

cena podaljšanja registracije za fiat punto

Ravnokar bom popenila….
Iščem po netu približen izračun podaljšanje registracije za fiat punto (50% bonus pri zavarovanju, brez kaska, plus cestna taksa in tehnični pregled), nikjer ne najdem!! Zanima me zdaj, vem da jutri lahko vprašam zavarovalnega agenta! Hvala!
Če je kdo pred kratkim delal tehnični, naj mi prosim pove (cena za punta je ista kot za clia ali pežojčka 206 – če komu kaj pomaga).

V avtu imam polico, zato ti lahko povem približno, kot se spomnim. Z kaskom in 50 % popustom sem zavarovanje plačala 332 €, cestnina 54€, tehničnega letos nisem delala. Mislim, da me kasko pride nekje 120 €, imam bolj delni kasko…toča in takšne stvari. Tudi sama gledam na vsak €! Imam Fiat Punto 1, 2! Čimmanj plačaj! Malo se še pozanimaj kaj imajo Generali. Ker se mi zdi, da tam dobiš še nek dodaten popust skupaj s Petrolom in njihovo kartico! Jaz sem to plačevala 13. januarja.

http://www.amzs.si/?podrocje=5

lp

“malo nazaj” in “Ku Kuc”, hvala vama obema!!

aja pa to je seveda info. narave… zdilaj se še za kak popust….

Tehnični pregled 32 eur, cestnina do 1350 ccm 48 eur, od 1351-1800 kubikov 78eur, cena zavarovanja je odvisna od več dejavnikov.
Zavarovanje ti lahko izračunam informativno, v kolikor veš kilovate avtomobila, potrebujem tudi tvojo starost in ali bo plačilo na obroke ali enkratno plačilo.

New Report

Close