Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Vinjete

Vinjete

Zakaj nimamo na razpolago vinjeto za pol leta? Glede na recesijo in stanje v državi, bi bilo za reveže veliko lažje, če bi dali 2x po 50€, kot pa 1x 100€. Lahko je Pahorju in Kresalovi z njihovimi plačami! Jaz bi jim dala za 3 mesece minimalno plačo, zaprla vse račune, da ne morejo do drugega denarja kot sam te minimalne plače, pa naj vidijo, kako narod živi! Hudiči!

bravo, kolumbo, odkrila si pol litra tople vode.
reveži bi v naši državi živeli lažje, če bi bile stvari cenejše.

Nič jim ni lahko, Pahor je bil čisto jasen, da tudi on težko preživi s svojo plačo!!!

Hvala za komentar. Ne razumem, zakaj se mi posmehuješ. Nisi odgovoril na moje vprašanje: zakaj nimamo polletnih vinjet?

Hvala za komentar. Ne razumem, zakaj se mi posmehuješ. Nisi odgovoril na moje vprašanje: zakaj nimamo polletnih vinjet?[/quote]

ker nam jih je prepovedala evropska komisija, če že imaš spomin zlate ribice in se ne spomniš, zakaj so polletne, ki smo jih imeli, tudi ukinili.

Kupuj vinjeto s popustom Merkatorjeve Pika kartice: z 250 pikami te pride vinjeta okrog 45 eurov.

polletna če bi tudi bila sigurno ne bi stala točno pol manj, kvečemu bi bila min. 60% od cene letne vinjete, če ne še več.

seveda moraš najprej imet vsaj tisoč evrov, da lahko zbereš toliko pik :))))))

seveda moraš najprej imet vsaj tisoč evrov, da lahko zbereš toliko pik :))))))[/quote]

Dobra:))))))))) Tako stane pol manj ja, ha, ha:))))))))

seveda moraš najprej imet vsaj tisoč evrov, da lahko zbereš toliko pik :))))))[/quote]

Dobra:))))))))) Tako stane pol manj ja, ha, ha:))))))))[/quote]

hej, lahko pa najprej porabiš 2.400 EUR, da zbereš 600 pik, pa jo dobiš kar zastonj, pa še ostane ti :)))

Torej zakaj julija nisi dala na stran 50€? Ali pa zakaj nisi vsak mesec dala na stran 10€?

In reveži seveda nakupujejo v nadražji trgovini v Sloveniji. Good one.

Torej zakaj julija nisi dala na stran 50€? Ali pa zakaj nisi vsak mesec dala na stran 10€?[/quote]

Vedno so mi take najboljse, ko reces revezu, ki se sam ne ve, kako bo raztegnil svojo ubogo placo, da bo pokrila cel mesec, naj da vsak mesec na stran 10e recimo v tem primeru za vinjeto. Pa po 10e na mesec naj bi varceval za vsakega otroka za tabor in po 20e za pocitnice, pa po 10e za registracijo avtomobila in se za x stvari.
Ja od kje ljudje dragi?! Ce bi to bila samo 1 vinjeta, ampak to je sto stvari na leto! Ne gre!
Je res tako tezko se postaviti v kozo nekoga, ki zivi s 500e na mesec? In spet namesto, da bi podpirali visje dohodke, pametujemo kako se da ziveti z majhnimi, pac samo se malo bolj zategnes pas…

zakaj pa sploh kupit vinjeto…obstajajo tudi stare ceste, ki so celo boljše od avtocest, pa še zastojev ni nikjer…spoznavaš slovenijo
torej, če si ne moreš privoščiti vinjete, jo pa mahni po stari cesti in boš pravtako prišel do cilja
in zakaj so drage in še dražje bodo…ker jih slovenčki veselo kupujete

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

Torej zakaj julija nisi dala na stran 50€? Ali pa zakaj nisi vsak mesec dala na stran 10€?[/quote]

Vedno so mi take najboljse, ko reces revezu, ki se sam ne ve, kako bo raztegnil svojo ubogo placo, da bo pokrila cel mesec, naj da vsak mesec na stran 10e recimo v tem primeru za vinjeto. Pa po 10e na mesec naj bi varceval za vsakega otroka za tabor in po 20e za pocitnice, pa po 10e za registracijo avtomobila in se za x stvari.
Ja od kje ljudje dragi?! Ce bi to bila samo 1 vinjeta, ampak to je sto stvari na leto! Ne gre!
Je res tako tezko se postaviti v kozo nekoga, ki zivi s 500e na mesec? In spet namesto, da bi podpirali visje dohodke, pametujemo kako se da ziveti z majhnimi, pac samo se malo bolj zategnes pas…[/quote]

na napačno si se spravila. Avtorica posta pravi, da naj vlada da vinjeto na 6 mesečno ker ji bo lažje dati zdej 50 in čez pol leta 50. Torej ji bo še lažje dati vsak mesec 10.

Čist za primer mi povej, kako se pride v LJ Šiška npr. iz Kamnika brez da rabiš vinjeto??? Se ne, razen če delaš po 20 km in več na dan, ko se voziš čist naokol…..to se ti pa dolgoročno ne splača.

Čist za primer mi povej, kako se pride v LJ Šiška npr. iz Kamnika brez da rabiš vinjeto??? Se ne, razen če delaš po 20 km in več na dan, ko se voziš čist naokol…..to se ti pa dolgoročno ne splača.[/quote]
Kamnik—-Mengeš—-Moste—-Vodice—-Šmartno pod Š.G.—Brod—-Vižmarje—- na Celovško smer center :-)))

jon, Mengeš črtaj iz tvojega predloga, bližje bo: Kamnik – Podgorje – Moste ………

konte—— napisal sem relacijo, ki sem se jo trenutno spomnil !!!

Ta je pa butalska. Ali daš za špecerijo tisti popust ali za vinjeto, je popolnoma isti k.

New Report

Close