Rabljen avto-nasvet
jaz ga tudi ravno kupujem… pa ker se ne spoznam sem tip kupca, ki je bil že nategnjen in imam dobre predispozicije za ponoven nateg…
iskreno ti svetujem, da ko imaš ogledan avto prosiš kakega mehanika naj gre s teboj…
sama sem si zopet izbrala avtočka… pa poklicala mehanika- ki me je po desetih minutah prepričal v nenakup…bojda je bil avto čisti nateg – bil je pa lepe barve in izgledal je ful fajn – morda zato ker so ga po trku ravno pobarvali:)
če pa kupuješ 2 leti star avto … pa pomoje ni tak problem…
vsekakor zdravljenje zaupam zdravniku, pravne zadeve pravniku, zobe zobozdravniku in avto mehaniku…. niso se zastojn učili pa tudi njihove izkušnje imajo veliko vrednost:)
se bom kar vključila v debato, čeprav nimam odgovora za avtorica……
tudi jaz kupujem rabljen avto…kupila bi kakšnega uvoženega passata ali kaj podobnega….starega 3 ali 4 leta….kar veliko se jih ukvarja z uvozom iz tujine in tudi cene so ugodnejše (cca.2000 eur… na avto.netu)….dajo 1 leto garancije , ampak me je vseeno malo strah
ima kdo kakšne slabe izkušnje s tem (no, tudi dobre lahko napišete)
Tud jaz poznam dva, ki sta mela težave s pasatom, eden je bil še v garanciji, tadrug star par let. Pa še za dva sem slišala od drugih, ju ne poznam osebno.
Sicer pa jaz prisegam na francoske avtočke, zamenjala že 3 (kupujem 2 – 3 leta stare), z nobenim najmanjšega problema nikol.
Ker se ne spoznam na mašine in pleh, tudi vse 3 kupila v avtohišah (starega pustila tam), zmeraj vse OK.
Jaz ne bi …
1.razlog: ne veš, ali je bil ukraden, passati so avtomobili, ki se v Evropi poleg golfov najbolj množično kradejo, prišli so že tako daleč, da imajo original papirje (poznam en primer, ko so na meji SLO-HR zjutraj odvzeli passata, ker je bilo policistu sumljivo, ker imajo sodelovanje z nemško policijo, so ti dopoldne šli so lastnika, ki pa se je kregal z njimi, da njegov avto že ni ukraden, če pa je v garaži – itak, da ga ni več bilo) – če ga že kupujete, dajte na policiji oziroma upravni enoti preverit številko šasije točno določenega avta
2. ti posredniki so večinoma taki, da samo služijo, nekateri tudi na nelegalen način (ne plačajo davka, znižajo kilometre itd.), garancija včasih ne pomeni nič, ker zaprejo firmo, nato pa se lahko pritožiš na sončno upravo.
Če bi že, bi tak avto kupila v salonu (imajo tudi rabljene), pogoj, da je bil kupljen v SLO, z urejeno servisno knjigo (kar pa tudi ni pogoj, ker se dogaja, da prodajalci pod dogovoru s serviserji sami štemplajo knjigo), absolutno pa mora biti poleg nakupa nekdo, ki se na to spozna (mehanik).
Evo moj možek prodaja tega: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4412250&show=1
Če ne bi rabili večjega bi ga obdržali. Mali veliki avto.
Ines
Pazit moraš na iste stvari, kot če kupuješ od fizične osebe … Žal avtohiše niti slučajno nisem sinonim za zanesljivost.
So prodajalci, ki oglašujejo neke kontrolne točke, kaj vse preverijo, samo kar dvomim. Dati morajo garancijo (čim daljšo, tem bolje), preveri na guglu, kaj firma prodaja, ali slovi kot solidna ali prodaja škart. Marsikaj se izve.
Kilometri so lahko popravljeni tako pri fizični kot pravni osebi – naj ti ta podatek ne bo glavni dejavnik pri nakupu. Reci si, da imajo vsi garantirano 200 jurjev kilometrov, tudi če v oglasu piše manj, in potem izbiraj dalje. 🙂 Jaz sem kupila avto z več kot toliko km,imam ga pet let, pa je vse okej z njim – treba je bilo zamenjat izključno tisto, kar je v skladu s prevoženimi km. Je bila pa cena zato toliko nižja. Lahko bi pa kupila avto z nazivno nižjimi km, odštela zanj več, pa bi me doletela ista popravila (ker bi bil števec prevrten). Torej bi vrgla denar stran.