Kaj narediti, če vam mestni redarji v Ljubljani nataknejo lisice na avto?
Ja, pa ja, a bi tebi redar tudi snel lisice, pa listek s kaznijo vrgel stran? Očitno je, da za navadne državljane veljajo zakoni in predpisi, za oblast pa ne. Zakaj pa ne bi plačal kazni, denarja ima več kot dovolj, če jo moram jaz, ki imam 600, 00 eur plače, pa naj jo še on. Mi niti na misel ne pride, da je ne bi plačala ali da bi klicala koga, ki ga poznam, pa bi lahko uredil, da mi ne bi bilo treba plačati.
Ja, pa ja, a bi tebi redar tudi snel lisice, pa listek s kaznijo vrgel stran? Očitno je, da za navadne državljane veljajo zakoni in predpisi, za oblast pa ne. Zakaj pa ne bi plačal kazni, denarja ima več kot dovolj, če jo moram jaz, ki imam 600, 00 eur plače, pa naj jo še on. Mi niti na misel ne pride, da je ne bi plačala ali da bi klicala koga, ki ga poznam, pa bi lahko uredil, da mi ne bi bilo treba plačati.[/quote]
Ne glede na višino plače zakaj bi plačal kazen za parkiranje na svojem parkirnem mestu? To je tako, kot bi jaz v moji garaži kazen dobila. Je tudi ne bi plačala.
Ja, pa ja, a bi tebi redar tudi snel lisice, pa listek s kaznijo vrgel stran? Očitno je, da za navadne državljane veljajo zakoni in predpisi, za oblast pa ne. Zakaj pa ne bi plačal kazni, denarja ima več kot dovolj, če jo moram jaz, ki imam 600, 00 eur plače, pa naj jo še on. Mi niti na misel ne pride, da je ne bi plačala ali da bi klicala koga, ki ga poznam, pa bi lahko uredil, da mi ne bi bilo treba plačati.[/quote]
Ne glede na višino plače zakaj bi plačal kazen za parkiranje na svojem parkirnem mestu? To je tako, kot bi jaz v moji garaži kazen dobila. Je tudi ne bi plačala.[/quote]
A ti imaš možnost imeti SVOJE parkirno mesto v središču Ljubljane, kolikor vem, stanovalci npr. Starega ali Mestnega trga nimajo te možnosti, še celo rešilni avtomobili ne morejo do bolnikovega praga, sem videla na lastne oči, ko so bolnika s Starega trga na vozičku peljali do Kopitarjeve in ga šele tam naložili v rešilca.