Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Koliko date na mesec za bencin?

Koliko date na mesec za bencin?

Takole na oko … Koliko plačate za gorivo na mesec?

Odvisno od kilometrov. Kaj pa ti?

Tankam max dvakrat na mesec po cca 50 EUR. Vozim se pa predvsem v službo in domov (v LJ) pa na kakšne krajše razdalje. Za daljše vožnje uporabljamo možev avto.

80 eur ali manj

cca 200 eurov.

Mi imamo dva avta. Takole od oka, tankamo vsakega 2 x mesečno, torej 200 eur na mesec za bencin. Tanka tisti, ki pride v prazen avto, itak imamo skupen denar, tako da nikoli ni frke, kdo bo kaj plačal. Vsi vozimo oba avta. Oba sta enakovredna.

240, če se vozim sama. Sedaj se vozimo štirje – torej 60:-)))

cca 200 na mesec

Nič.

Nič, oba imava službena avta. Če bi pa plačevala beancin pa cca 600 €

Vozim dizla in ga tankam približno na 3 tedne, za poln rezervoar plačam 50 €. Relacija je pa cca. 60 km dnevno samo za v službo in nazaj, ostalo pa kakor nanese.
Na mesec pa tankam max. 2x, če nanese ravno začetek meseca in potem še proti koncu.

Preveč.
Ponavadi tankam 3 tanke bencina.

približno 250 do 300€, razen, ko gremo na počitnice več

Okol 60€, ga imam samo do službe in nazaj, za družinski avto pa ene 150€, poleti več. ker smo vsak teden na morju.

oba z ženo cca 300€

---------------------------------------- Novi štajerski pregovor: Kjer je dim, tam je tudi radar

Jaz dam cca 250 evrov, mož pa okrog 150.

Enkrat tedensko poln tank, 2 avtomobila, ca. 400 eur mesečno.

Preveč. Tankam približno 3x mesečno po 70 eur. Priznam, da odkar imam nov avto, se vozim precej. V dobrih treh mesecih sem naredila 10.000 km. Je pač užitek. Se tolažim s tem, da je to res edino, kar si privoščim in mi gre nekaj denarja…

pribl. 200€/mesec.

oba z možem 500 (dva avta)

80€

New Report

Close