Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Vi, ki vse veste ;-)

Vi, ki vse veste ;-)

Odločam se za nakup avta, neizmerno mi je všeč Honda CR-V. Pa me zanimajo vaše izkušnje iz prve roke, kako se tak avto obnese, koliko je realno kvaliteten,…čimveč informacij prosim.
Verjetno bi bilo skor bolje, da se preselim na avto forum, ampak vseeno, bom kar tu prvo vprašala.

Dober, kot vsak drugi.

ja, tale hondica res ni slaba, če bi imela keš si jo kupim takoj, na kredit pa nebi

Moji starši vozijo Hondo (Jazz) in so zelo zadovoljni. Meni nasploh ni Honda všeč…

In danes se mi zdi da sploh več ni tako pomembno kater avto kupiš, važno je le, da ti je pleh všeč, in da ima tisto, kar od avta pričakuješ in potrebuješ.

Meni osebno je zelo zelo všeč Audi A1. Majhen, sodoben, kvaliteten in ne predrag…

Teli gospodje ti ga priporočajo. 🙂

hahaha…o kok dobr! Če bi jih še kaj razumela bi blo še tolk boljš 😉

Čakam, da uleti Drrr in pove svoje presvetlo mnenje. V glavnem, kar on reče, je v resnici ravno 180 stopinj obrnjeno res.
Od moje prijateljice mož ga ima, ona ga ne mara vozit, ker ji je prevelik. Drugače pa neproblematičen, prostoren avto. Tehnične podatke boš pa res morala mal poguglat.

hahaha..se čudim, ker še podal svojega mnenja. Meni je všeč oblika, prostornost. Tudi o vseh podatkih sem se pozanimala, mene zanimajo samo še morebitne izkušnje iz prve roke.

hahaha..se čudim, ker še podal svojega mnenja. Meni je všeč oblika, prostornost. Tudi o vseh podatkih sem se pozanimala, mene zanimajo samo še morebitne izkušnje iz prve roke.[/quote]

Si dala tak nevpadljiv naslov.
Če ti je kaj v pomoč, poznam tudi mehanika, ki ima to hondo.

Luštna, samo ročna zavora mi je tudi v tem modelu malo čudna ..
Pa 18″ gume, zna denarnica malo zabolet občasno ob menjavah.

Ampak ja, bi prišla v ožji izbor po videzu, izkušenj s Hondami pa nimam.

Ne bi bilo slabo spoznat takega mehanika, ki obvlada moj sanjski avto 😉

Če vse veste kakšno mnenje imam za vsak avto, potem tud veste da Honde potrjujem, ker so edini japonci vredni nakupa , če gledam generalne postavke od A do Ž….

Če gledam interier in exterier in pustimo motorje in ostalo kvaliteto, novo Hondo šišata oba kitajca, Kia Sorento in Hyundai ix 35…

Honda je zadela pri Accordu, Legendu in Civicu, ostalo je falila, drugih prodajanih modelov pa sploh nima…

Če smo pa čist pošteni, za zelo podoben keš in letnik dobiš neprimerljivo več avta….

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4099121&show=1

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Kaj je potemtakem ostalo in kaj drugi prodajni modeli? Ti si pa res stručko.

Imam sicer Hondo Accord in sem maksimalno zadovoljna.

Živi in pusti živeti

Kaj je potemtakem ostalo in kaj drugi prodajni modeli? Ti si pa res stručko.[/quote]

FRV, CRZ, Jazz, itd…

Honda ima itak kr ene svoje razrede, ki se jih ne da nikamor uturit…

Aja, S2000 je še en model, ki jim je res ratal…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

New Report

Close