Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem BMW1 ima kdo?

BMW1 ima kdo?

Razmišljam o nakupu, mi je full všeč, pa bi rada še slišala mnenje koga, ki ga vozi, kakšne ima izkušnje.

Hvala

Ima zadnji pogon, zato je za zimo- sneg slabši.

Tole najverjetneje ne drži.
Ga ne poznam, verjetno zelo dober avto. Se pa držim pravila; ko greš mimo svojega avta ali motocikla, mora srce zaigrati. In meni ob BMW1 ne bi.

Super kot drugi, majhen, okreten avto za po mestu in snegu. Zadnjega pogona se navadiš in nikoli več ne presedlaš nazaj, kot pri vseh BMW-jih. Edina pomanjkljivost je velikost kabine, ker je precej ozek in imaš občutek, da si utesnjen.

Skratka, majhen, prestižen avto za vožnjo z malo potnikov in prtljage :=)

Jaz ga imam in lahko povem, je za vožnjo 4 brez ploblema, prtljage gre pa ravno tako veliko notri. Ne verjemi vsem, še posebej pa tistim, ki ga ne vozijo.

Kakorkoli že odličen avto, če si ga lahko privoščiš. Vreden nakupa, če imaš denar.

Bmw ni weč tist kar je bil učasih…wemo kdo sestavlja Bmwje ter ostale “nemce” jugosi in turki Bmw 1 delajo v Turčiji in ne v nemčiji.
polek tega ko delaš na servisu tak ko jaz na mercedezu in v garažo dnevno potisneš 7 do 10 mercedezov ki vsakodnevno crknejo Isto ti je tud BMW in AUDI to je vsepovsod ista tehnologija.

Kaj pa Honda civic? npr VTEC praktično neunčijivi motorji

15 miljonov izdelanih VTEC motorjev in niti eden ni imel napake v svoji življenski dobi!!

Made in Japan 🙂

Ja ti vtec vti so radi crkavali. Poznam dva, ki jih je dobesedno odprlo mašino skozi sprednji pokrov.

to posplaševanje je brez veze… jaz poznam unga ki ima soseda ki mu je zgorel Ferrari – itd.,,

Od kdaj pa VTEC crkuje? to so praktično neuničljivi motorji Osebno imam Tpyerco 08 in avto vreden vsakega evra blokada 8.300. :):) Plus VTEC 😉 da ne izgubljam besed v pokvarljivem Vanosu od bmwja ki je kupil licennco od Toyote razlika je v tem da je vtec mehanski vanos pa sama elektrika pol se ve kaj je bol zanesljivo…

Kar se pa tiče Bmwjev – ne hvala ker so avti dobesedno weč na servisih kot na cesti poznam ogromno takih primerov prav tako kolega dela na bmwju in se je kvaliteta močno zmanjšala…

in imam 100 in 1 razlog zakaj japonske znamke.

prav tako Po svetu so Japonci vodilni v avtomobilski indrustriji… po prodanih številkah itd.itd.

Honda je prva po zadovoljstvu kupcev v nemčiji za leto 2008 da ne govorim za druge države. Zakaj ni Bmw alpa Audi?? k so tako “super” idealna vozila 🙂

Gre se pa za model honda civic 1.6 vti letnik 96, prvi lastnik. Pognalo mu je bat skozi glavo. Tudi honda ni brez napak na tehniki žal.

Vsak avto se kvari – samo je pa za Honda,Subaru… manj možnosti da pride do okvare sploh če se ga tera na blokadi itd.itd. kot npr Bmw,Audi,Mercedes.

Ziher ga je vozil samo ob nedeljah za k maši.

Honda je narejena za obrate!!

Imam BMW 120d. Avto morda ne zgleda tako prestižno, a z dobrimi platišči, primerno barvo vsekakor zelo (ZELO) dobro! Ceste se drži fenomenalno, vozi se fenomenalno, udobje je fenomenalno in na splošno je avto fenomenalen! Vsekakor pa moraš paziti, da pri opremi ne šparaš! Športni sedeži, navigacija, dobra platišča, tempomat, avtomatska klima so obvezni! V glavnem ODLIČEN AVTO! Toplo priporočam nakup. In ne glej 118d, kupi 120d, da se voziš kot se spodobi. Saj 118d gre tudi dobro ampak če le lahko potem vzami 120d. Ti zagotovo ne bo žal! Lahek avto s 120kw gre k sneta sekirca :DDD

elaine: prosi nekoga, da te zapelje s BMW 1 120d, boš zagotovo spremenila mnenje 😉

Aja, pa še tole. Avto porabi cca. 6 l na 100km kar je samo še en razlog več za nakup tega ODLIČNEGA bmw-jčka 😉 Je pa ta avto vsekakor namenjen mladim ali kakšni mladi družini, ki si ga lahko privošči. Kak ostarel penzioner res en paše v tak avto 😀

New Report

Close