Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Opel-akcija 24 ur

Opel-akcija 24 ur

Moram napisati, da sem že izkoristila to Oplovo akcijo in jo ful priporočam tistim, ki kupujete nov avto. Dobiš neverjeten popust(moj je bil 3000 EUR)+plačano obvezno zavarovanje + kasko + 3 leta garancije. Komaj že čakam, da dobim svoj novi avto, ker te barve, ki sem si jo izbrala, trenutno ni, a pride v štirih tednih.
Ima že kdo podobne izkušnje, mogoče iz prejšnih let?

Ja če pa slučajno prideš na servis k njim za avte ki jih prodajajo dobiš tak avto kot si ga pripeljal( avto star slab mesec).

Npr; prosiš naj ti še ga operejo, ampak tega ne storijo saj imajo po besedah ene od zaposlenih ” mi imamo ročno avtopralnico” poleg tega pa še zelo nesramno povedano!
Iz izkušenj prejšnjih avtomobilov se mi še ni zgodilo, da bi se odpeljal z umazanim avtom iz servisa.

Moje mnenje: najboljše je kupit avto višjega cenovnega razreda in je to to!!

L.p

mogoce pa nisi narocil da ti operejo avto
lp:))))))

Jaz se pa res ne spuščam v take malenkosti, kot je pranje avtomobila. Niti nisem slišala, da je to v navadi, če ga pelješ na servis.
Avto višjega cenovnega razreda? Žal nisem v višjem plačilnem razredu, da bi si ga lahko privoščila, pa tudi avto imam zato, da služi meni in ne da sem jaz njegov suženj. Opelca bo kar fajn, saj se je Opel po nekaj težavah pred 10 leti zelo popravil.

Mene pa zanima, koliko pa si plačala oz. kateri model si kupila, da si dobila 3000 € popusta? Tudi mi kupujemo nov avto in se strinjam, nismo pač vsi mahnjeni na najbolj drage avte. Mi smo 10 let imeli opel corsa in ga ne bi menjali, če ne bi rabli klime (dojenček). z oplovim servisom v lj smo 100% zadovoljni. Pranje avta … ga je najbrž treba tudi naročiti. Če bi mu ga oprali in zaračunali storitev, bi se pa najbrž kdo drug bunil (jaz že, ker mi je čisto vseeno, kolk se blešči avto, važno, da varno pelje.)

Kar nekaj ogledov smo naredili, pa tudi imamo strokovnjaka imamo v družini, ki tele zdeve precej pozna. Potem smo malo skrčili izbiro glede na uporabo avta, velikost…pa še Oplov servis imam pred nosom.Odločila sem se za model Corse 1.4 16V, 5 vratna, bencin, 90KM. V opremi je pač vse, kar danes imajo novi avtomobili (ABS, servo volan, avtomatska klima, radio CD in MP3…), kovinske barve. Zelo mi je všeč nova oblika, saj se je Corsa absolutna izboljšala v primerjavi s prejšnimi modeli, ki pa mi nikakor niso bili zanimivi. Tudi notri je ful prostorna, čisto zadosti prostora za eno družino in kar nisem mogla verjeti, kakšna je razlika s starimi modeli.
Potem smo veliko premišljevali in dojeli, da dobiš NOV avto z vsemi naštetimi ugodnostmi, kar je pretehtalo vse druge zamisli.

Spoštovana jelka,

vaše početje je že javljeno skrbniku strani, ki vam bo po vse verjetnosti izstavil račun za oglaševanje.

Žalostno je tudi, da oglašujete o neresničnih podatkih ter s tem zavajate javnost, vendar pa se bo s tem pozabavala tržna inšpekcija.

Vsekakor pa vam v bodoče svetujem, da se izgobijte takim prijemom, saj se vam bodo še kako maščevali…

Kontrola: Nevem v cem je smisel tvojega posta, ker Jelka je samo napisala kar si je mislila – sej zato pa naj bi bili forumi! Pa tudi ni mi jasno kaj je oglasevala – ni napisala konkretno nobene avtohise.

Tudi meni so zanimive tovrstne akcije, ker je letos popust kar do 7000 EUR. Sam sem se zanimal za Vectro in ugotovil, da pride vozilo, ki je prej bil ocenjen na 28.000 EUR sedaj 21.000 EUR. Dobil sem celo zanimiv odgovor prodajalca, da ce bi se odlocila druzina (moz in zena), da kupi v tej akciji malo boljso Vectro (vec opreme) in osnovno Corso, da bi Corso dobili takorekoc zastonj zravn, ce bi Vectro placali po normalni ceni. Zasledil sem pa tudi naslednjo stvar, da dolocena avtohisa ponuja se clanstvo v Opel klub Slovenija, kar pa moram se preveriti kaj ta klub ponuja.
Za vse ostale za info: http://www.opel-portal.si/content/view/504/110/

Sedaj se nej pa najde se en pametn pa zatezi z TRZNO INSPEKCIJO. Namesto da bi si z forumi odpirali splosno znanje in en drugemu pomagali, se najdejo osebki, ki tezijo.

Dragi Jst (alias jelka?)

Mene moti predvsem :
-> oglaševanje neresničnih informacij
-> oglaševanje brez pocdpisa oziroma navedbe kdo oglašuje

Tudi tvoje navedbe odgovora prodajalca so grd poskus zavajanja, da pa me niso samo besede ti ponudim : če mi dokažeš da dobim Corso praktično zastonj, če kupim Vectro po noramlni ceni (torej kolikor je stala pretekli teden ali prihodnji teden) potem jaz tebi kupinm Vectro kadar hočeš, v redu ?

Ve se kakšna so pravila oglaševanja in razni pametnjakoviči, ki se poskušajo izogniti temu, so in bodo drago plačali.

Halooooo?! Eni pa imajo zlobe in casa na pretek! Zakaj bi bilo to oglaševanje, zaboga, če povem, kaj sem kupila? In to ni nobeno zavajanje, temveč sem lepo pojasnila, kakšne ugodnosti sem dobila pri tej akciji. Potemtakem v nobenih medijih ne bi smeli govoriti, da kupujemo v Mercatorju, občasno zavijemo v Spara, med vikendi naredimo izlet do Leclerca, Kozmetiko (predvsem maskare Max factor, senčila Yves Saint Lauren, Šminke Guerlain) kupujem v Mullerju, kreme za telo Alverde v DM, najraje imamo sir Jošt, mleko Celjskih mlekarn, MIPov pršut ter čokolado Lindt. Po oblačila hodimo v H&M a, ker so najugodnejša, čevlji so najboljši Pekotovi.
Čakam račun!

@sijon??? morda si pa vsi ne morejo privoščiti avto višjega cenovnega razreda? a na to nisi pomislil?

Lep pozdrav, Iztok http://www.facebook.com/avtoovernet Avto.Over.Net na Facebooku http://twitter.com/#!/avtoovernet Avto.Over.Net na Twitterju http://avto.over.net/ http://iztokfranko.tumblr.com/

Jelka, še vedno nisi povedala, kar je mene zanimalo, koliko si plačala za vse to na koncu – samo pišeš, kakšen je prihranek! Reci bobu bob. Ali pa se ne razburjaj, če kdo potem misli, da delaš reklamo.

Mimgrede, tale jst je pa res svoj prispevek tako napisal, kot da ga je copy-pasteal z oplove reklame ali PR sporočila. Meni je tudi sumljiv.

Kakorkoli, jaz sem si pogledala tole stran (fuj, misica grdo deklamira, čisto brez občutka svoje besedilo) in se mi zdi, da so tile opli še vedno dragi, popust gor ali dol (mene osebno je zanimala meriva). Povsod je treba potem še dokupit paket dodatne opreme, če recimo hočeš klimo, pa si spet ob tiste tisoče evre kao prihranka.

@jelka :

Najbolj zanimivo pa je, da si uspela kupiti avto 2 dni pred začetkom akcije…

ps: mislim , da skrbniki strani že ugotavljajo tvojo identiteto…

Pri takih nakupih se je treba malo prej pzanimati, ne pa čakati do zadnjega trenutka. Če ne vprašaš, ne izveš.
O ceni pa takole; na Oplovi spletni strani se lahko izračuna po kriterijih, ki jih vneseš za model, paket opreme, ….
http://www.opel.si/site/showroom/carconfig.php?reset&carname=corsa

To ni nobena skrivnost, jaz sem izbrala corso, za katero bom odštela 11.700 EUR z vso potrebno opremo, p še plačali mi bodo zavarovanje in kasko. Je pa tako, da je tisto, kar kupiš, odvisno od tebe, kaj želiš in se potem cena sestavi, zato pa je treba v salon, da se usedeš in pogovoriš. Mislim, da se za tak nakup pa že malo potrudiš, saj se vsega pa res ne da nakupiti iz naslonjača.

Zdej mi ni jasno kdo in zakaj bi kdo preverjal mojo identiteto…malo ste smešni, saj je to forum o avtomobilizmu. Ne vem, o čem drugem naj bi se človek pogovarjal tu, če ne o avtomobilih.

Gospod Kontrolnik

Jaz se nic ne mislim skrivati, ker sem tudi eden redkih, ki sem napisal mail – ti ga namrec nisi!

Je pa dejstvo, da sem pri Oplu in ce ti kej ne disi, mi prosto poslji racun na mail, ki sem ga objavil.

Neki ne razumem, gospa je napisala kaj je kupila, ti pa takoj da oglasuje, ko pa se drugje po forumu sprasuje ker serviser je vredu pa ker ni a to pa ni oglasevanje?

Dej zbudi se!

Spoštovana jelka*,

vsekakor se bosta morali o osnovah marketinga še malo poučiti, v kolikor ste bili na kakšnem tečaju prodajanja pa vam zagotavljam, da lahko dobite plačani denar nazaj. Tak način res ni primeren, ter tako proizvajalcu kot tudi prodajalcem samo škodite!

11.700 € ?! Toliko za malo Corso??!!! A to naj bi bilo ugodno? Tak popust je pa res “neverjeten”!!! A bo pozlačena? Ne morem verjet …

To pa res ni skrivanja – prijavljen si pod mailom : test afna zahod.com – ne se hecat. Lahko bi vsaj napisal da ti je ime Igor, če se že ne želiš skrivati. Me pa veseli, da si priznal da si uslužbenec Opla.

Gospa je napisala kaj je kupila, vendar pa to ni resnica. Gospa tega ni kupila, verjemi mi.

Mimogrede : na mojo ponudbo nisi nič odgovoril : torej te nova Vectra ne zanima… ?

Nikjer nism napisu da sem usluzbenec, napisal sem samo da sem pri Oplu.

Sploh pa koji k… si da se neki spotikas in igras kontrolnika? Ce zelis mi sporoci na moj mail, ki ti je znan svoj mail pa ti posljem vse podatke, se davcno da mi posljes racun.

Provokacijo o vektri pa ne mislim komentirati, ker vidim da si rahlo zaostal pri dolocenih stvareh … Med drugim pa tudi ne znas brati.
Pa verjetno te je sama nevoscljivost, dase tukaj “spotikas” ob ljudi, ki si z ponosom kupijo avto, kakrsnega si zelijo. Cisto slovensko povprecje kazes!

1. Saj je vseeno kaj si, še vedno sem zadovoljen da si priznal.

2. Ne razumem, kakšne račune naj ti pošiljam – ne prodajam ničesar.

3. Provokacija o Vektri – ti si nekaj ponujal :

Zaradi mene lahko tudi priznaš, da to ni res, samo ne piši enkrat nečesa potem pa govori, da se spuščamo v napisano…

1. nism nic ponujal! Povedal sem kar sem slisal, tako da temeljito preberi!

2. Nisem usluzbenec Opla, ampak sem v Opel klubu.

3. Ti neki grozis z racuni za oglasevanji.

4. Malo se zresni in nehi zdrahe delat.

5. Ce te pa zanimajo moji podatki pa kar povej direktno, ker lahko tudi tukaj za vse napisem kdo sem in kje sem, ker pac nimam kaj skrivati.

Še en OPELPoWER 🙂
Jaz pa sem na opel foromu

1. Kakorkoli želiš obrniti, očitno da je vse skupaj izmišljotina, saj drugače ni razumljivo zakaj bi se branil nove Vectre…
2. ok, sem ti samo rekel da sem vesel zate…
3. nikjer nisem grozil z račuuni, saj nimam prijavljene dejavnosti – kaj bo skrbnik strani naredil, je pa čisto njegova stvar
4. Zdrahe (ter širjenje neresnic in zavajanje ter podobno) delata jelka in Jst…
5. Vem kdo si in kaj si in me ti osebno prav nič ne zanimaš

Kot sem že napisala in imam tega počasi dosti; SEM kupila Corso, če pa ne verjameš, pomeni, da so tole res ugodni pogoji in da so nekateri malo ljubosumni. O zavajanju ne vem, kaj misliš s tem. Hotela sem samo spomniti koga, ki kupuje nov avto, da so zdaj res dobri pogoji in to je vse. Da je res treba iti tja, če koga resno zanima, ker tam zveš več.Nimam nobene veze z Oplom, nimam nič od tega, samo veselim se svojega novega jeklenega konjička, kar gre nekomu v nos. Ne vem, zakaj sploh bereš to temo, če te to ne zanima, mogoče pa koga drugega; ne boš verjel-ljudje smo različni.

In kdo si ti, Kontrola? Očitno nekdo z ogromno prostega časa, iz konkurenčne firme in obupnim karakterjem. Predstavi se, potem se bomo pa še drugi.

Draga jelka*,

prav gotovo so si ljudje že ustvarili sliko o tebi in tvoji dvojni osebi (Jst).

Prav tako je očitno, da imaš poleg dvojne osebnosti tudi težave z resničnostjo – če si nekaj želiš to še ne pomeni, da res imaš – saj ti verjamem, da bi res rada imela nov avto, toda…

New Report

Close