oplovih 24 ur
Kaj pravite na to akcijo, ki bo od petka do sobote 12 – 13. marca ?
Ima kdo od vas kakšno izkušnjo ( pozitivno – negativno)?
Ali gre v resnici za popuste in ugodnosti ali gre samo za “t. i. ugodnosti”?
Na kaj je treba pazit?
Zanimam se predvsem zato, ker je v tej oplovi akciji tudi nova opel astra.
Prosim za vaše ( takšne ali drugačne) odgovore in še boljše – izkušnje.
Hvala.
Opla se splača kupit samo zaradi dobrih JTDM fiatovih mašin…ostalo je jajc..
Akcija je pa tipična nategavšna kot npr. citroenovih 8.000 eur popusta…jebi ga, očitno se določene firme ne prodajajo tko kot bi se morale in je treba zreklamirat do konca…narod pa navali ko mutav…
Opli so avti brez duše…kičast in dolgočasni exterier, interier, mašine sposojene, slab renome iz preteklosti, dost velika izguba cene rabljenih, itd…kaj naj ti še naštejem?
Calibra je bil edini Opel od avta…
monca, tako je kot z vsemi ostalimi, ali gre ali crkne in je treba popravit. Veliko delov za vozila pa tako in tako delajo isti proizvajalci za številne znamke.
Slabe izkušnje so ostale od Merive, bemzin letnik 2003. Po dveh letih je pregorel razdelilnik vžiga, 250€, potem je bilo nekaj težav s cukanjem med vožnjo, zamenjava oziroma mpopravilo softvera okrog 40€, crknil računalnik, okrog 1000 € in veliko olja je motor pil, kar je konstrukcijska napaka. In po izračunu in ugotovitvah vsega sem se ga rešil. Tako, da sedaj Astra karavan dizel letnik 2005, Astra Limuzina letnik 2006 in Astra GTC letnik 2009 zaenkrat v redu. Le ob močnem deževju eletronika deluje malo “po svoje” dokler se ne osuši, če je res veliko dežja in je avto zunaj. Do sedaj se je pa vse samo popravilo, ne deluje armaturka, začnejo delovati vsi štrije smerokazi itd. A to je tudi pri številnih drugih avtomobilih, Renauklt, Škoda.
DDDR a Calibra je bila avto praviš?! Kakor za koga, kar je nekomu lepo je drugemu grdo. samo s Calibro si moral biti res nežen in jo vzdrževati sicer je v enem letu nastala škatla in je vse viselo od nje. Je pa velik in glomazen avto, tako da tvojim ugotovitvam nikakor ne morem pritrditi.
Avto da ima dušo in karizmo???
Meni Opel Corsa dobro služi, pri 130.000 prevoženih km še nobene menjave, ne izpuh ne končniki…nič, celo akumulator je še original. Edino alternator je bil potreben obnove, nekaj nad 100€ stroškov. Sem pa razočaran nad pooblaščenimi serviserji, zato ga vozim k mehaniku, ki je cenejši in zamenja samo kar je potrebno. Na servisu so mi pri dve leti starem avtu stružili zadnje zavorne bobne in od takrat mi je pri zaviranju treslo. Popravljajo nekaj brezveze, samo da kasirajo…mogoče sem imel le smolo in so kje tudi uredu servisi, toda na dveh sem bil razočaran.