Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem XSARA PICASSO??????????

XSARA PICASSO??????????

Lep pozdrav!

Z možen imava namen kupiti xsaro picasso,zdaj pa me zanima kakšne izkušnje imate s tem avtomobilčkom,meni je sicer zelo všeč pa tudi možu postaja. Kako je kaj udoben,kako potegne,aja gledava dizle tam do 7000 evrov!
HVALA VAM,Tina-Tjaša

No, mi smo ga imeli pred leti (l. 2001 in l. 2002). Oba smo kupili nova in z nobenim nismo bili zadovoljni. Sicer z motorjem ni bilo nič narobe, je pa odpovedovala elektronika, na drugem celo abs. Mi smo imeli 2.0 HDI, kar pa je premalo za tako velik avto, saj ga je utrudil prav vsak klanec.
Izdelava avta je površna, v notranjosti je bilo toliko čričkov, da se jih ni dalo prešteti. Udobja se s kako limuzino ne da primerjati, sploh zadnji sedeži so še posebej trdi. Za krajše vožnje do 60 km se še da zdržati.
Ne vem, kako je z izdelavo pri novejših, čeprav za 7.000 eur verjetno govorimo o starosti nekaj let.
Če te ne moti, da v avtu stvari enostavno ne delajo (kakšno stikalo, luči in podobno), potem ga vzemite, saj so cene glede na velikost avta dokaj ugodne. Mi smo oba imeli do poteka garancije, saj se nam potem ni dalo več ukvarjati s popravili.

Ma to lahko morno imenuješ jajca. Stalno nekaj v okvari, tudi pri novem vozilu, rade počijo šipe, elektronika na dnevnem redu. Premisli preden kupiš.

Sem lastnik Xsare Picasso že slabe tri leta,je bencinar 1,6 in zaenkrat še nisem imel nobenih problemov z njo.Samo redni servis in vozimo naprej.Glede na ceno je to najbrž največ kar se da kupit.Ima pa sodelavec dizelsko Xsaro Picasso 1,6 ,staro tri leta in nobenih problemov.Niso pa Picassoji tako udobni kot ostali Citroeni.Drugače pa se da dobiti več informacij na slovenskih forumih od Citroena.

New Report

Close