MEGAN Polosovina
Mam megana letnik 2000 ki ma prevoženik 190TISOŠ Km in je problem da ena polosovina se mal oglaša in to je ko zavijam v levo in je po gasem se pravi obremenjena.To se mi dogaja ko grem v klanec in zavijam levo ali na kakem rondoju zavijam v lepo in pospšujem.Sedaj pa rabim nasvet mehanika katera je ta polosovina ki se mi oglaša diski so novi zavorne ploščice tudi tako da to je izključeno.
Pred več kot letom smo menjali že desno polosovino ki je mela luft iz menjalnika na tem prvem zglobu problem je bil pri izpeljevanju in zaviranju in čez asvaltne ovire v križiščih je mal neprijetno rukalo.Po zamenjavo je blo vse bp.. sedaj po letu in par mesecev se je zaželo pa čudno oglašanje ko zavijam v levo sam mehanik moj ki mi je to zamnju pravi da je leva ker desna je nova Sam mi je zhrihto obnovljeno za 130€.Se pravi da če ma ta luft ma zunanji homokinetični zglob pri kolesu.Se da dobit samo te končnike ker mam originalno in to ki je na avtu se pa loh vozim dokler me mal opozarja da nebi pol bli še kaki stroški ali je bolje to takoj popravit zamenjat ker se mi samo mal oglaša ko zavijam v levo in je obremenjene avto se pravi pod gasom.