Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Kateri avto ?

Kateri avto ?

Kateri je po kvaliteti boljši:

– Hyundai i30;
– KIA Ceed /Pro-Ceed ?

En slabši kot drugi…

Čez Hyundai-a še nikoli ni bilo slišati žal besedi.

Oba sta nepremagljiva v odnosu kaj dobiš/koliko plačaš.

Ja, malo para, malo muzike…

To ti misliš, ki voziš odslužene avte, ki so nekdaj veljali veliko denarja za nekaj muzike.
Razmerja so se spremenila. V navedenem razredu se oba avtomobila ravnopravno kosata s vso konkurenco svojega razreda, če upoštevamo razmerje cena/kvaliteta, čeprav sta Korejca.

Oba avta sta tehnično enaka samo da Kia nudi boljšo garancijo.

Seveda, zdaj. Še pred 8-10 let so bli pa vsi skreti. Itak me pa že v štartu moti ker vsi kopirajo, recimo i30 od BMW 1,…čeprav jim na koncu vednp rata skropucalo od oblike . Kvaliteta materialov in mašin pa ni za primerjat z drugimi. V glavnem, nehaj že hvalit Azijce. To delajo ljudje brez okusa in filinga kaj je dobro in hkrati gledajo samo na to kaj dobiš za minimalne pare. Na koncu dejansko dobiš minimalno…..sej ne veš kaj mislim s tem…

Ne, ne vem.
Dobiš več kot pri večini konkurence. Kvaliteta je podobna, dizajn pa pri omenjenih modelih ne zaostaja za konkurenco. Kaj je bilo pred 8-10 let me ne zanima, večino tudi ne.
Zanima jih kaj dobijo za svoj denar danes in danes dobijo veliko.

Še dobro da ne razmišljajo vsi tko in pri vseh stvareh….
Poceni še nikoli ni blo dobro in tudi nikoli ne bo, čeprav se nekateri tega ne zavedajo…

Kar se tiče korejcev sta odlična avta : Kia Ceed in Hyundai I30 zello velik napredek napram prejšnim modelom.

sicer pa Še ne 15 let nazaj smo se jim smejali kake avte delajo. Zgleda, da so prepričani v kvaliteto in dajejo take garancije. ljubitelji VW in ostalih nemških klopotcev, kdaj bodo vaši germani privili take garancije ???????? Nikoli, ker ni kvalitete, ker avte sestavljajo jugosi in turki, pri vgrajenih materialih se pa špara 100 na uro.

Mene pa zanima nekaj? čez en teden grem v Nemčijo kupit avto. zanima me ali se bolje splača kupiti avto na obroke ali na leasing??

New Report

Close