Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Kia carens

Kia carens

Odlocam se za nakup tega enoprostorca, letnik 2000, masina 1.8, bencinc. Zanima me ali mi lahko nekdo iz svojih izkusenj pove nekaj osnovnih podatkov kot je:poraba goriva na odprtem in v mestu, kaksna je kaj voznja, ali se veliko kvari, ali so deli zanj zelo dragi in podobno. Namrec vem, da bo prodajalec svoje vozilo zelo hvalil v ospredje bo dal samo dobre lastnosti slabe pa prekril. Ker imam druzino se ne bi rada nasrala pri nakupu tega avtomobila. Zato le iskreno na plan z odgovori. Hvala vsem, ki mi bopste pomagali pri moji odlocitvi.

Poraba je od 10-12 l, kvari se zelo, dragi deli…
Nasrala se boš v vsakem primeru…male pare-dober avto= ne gre skupaj.

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

@DRRR se popolnoma strinjam…sicer pa newem zakaj bi kupila Korejca če lahko za isti dnar dobiš evropejca pomožnosti tudi Japonca 🙂

Nekateri korejci so zelo OK. Tale kia pa ni med tistimi.

lp

HEH HAH HOHOHOHOOOO…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Ah, ne vem no, kljub temu da sem ljubitelj korejskih avtomobilov, tako strega Carensa ne priporočam. To je še avto prejšnje generacije, ki roko na srce, ni tako dober kot recimo konkurenčni izdelki.

Tako, da raje poglej za čem drugim… na http://www.kiaforum.si pa lahko vprašaš obstoječe lastnike za več izkušenj.

LP!

New Report

Close