Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Kateri terenec?

Kateri terenec?

Pozdravljeni vsem skupaj!

S fantom se odločava o nakupu terenca in sicer med X5, range roverjem in Q7. Kakšne so vaše izkušnje z navedenimi oz.katerega priporočate?

Kakršnekoli informacije so dobrodošle in lep dan vsem.

Tina

Mazda CX-7!

Mazda CX-7!

hm, čisto resno: ali res misliš, da ljudje,ki imaj take avte, berejo in svetujejo na MON-u?No, mogoče kdo od tisth, ki se spozna tudi na davke, hehe

Sicer pa: ppznam nekaj lastnikov različnih Roverjev in R-roverjev, vsi pa so si enotni, da je avto v osnovi sicer krasen, toda precej nezanesljiv, servisi pa so čista katastrofa.
Osebno bi zato izbiral med BMW in Q7…

Borg,

hvala za mnenje.

Kje pa obstaja kaksen forum, kjer bi lahko izvedela še kaj več.
Zakaj pa ljudje, ki berejo na MON u, ne bi imeli take avtomobile?

LP

Tina

Js tud mislim da tle gor več ali manj jamramo da ni keša, he he…

No ja, če ti nemščina ne dela preveč težav, malce poguglaj, v tistih koncih je kar dosti tega.
Pa da ne pozabim Adacovih raziskav zanesljivosti, seveda

Zakaj MON-ovci nimajo tega-
no pri teh avtioh sta dve osnovni možnosti-ali so službeni, in je tako načeloma vseeno, koliko stane in kako se drži, ker to tako ali tako ni edini avto.In ti, predvidevam, ne berejo MON-a

Lastniki neslužbenih pa so..kako naj rečem, da ne bom koga užalil, ker to ni moj namen..hm, so v veliki večini malce specifični…in svojega časa tudi nenako ne zgubljajo po MON-u.., se mi zdi

tina000 te k si naštela so cestni terenci.Pravi terenci so Toyota Land cruiser Mitshubishi Pajero itd. Na terenu bi X5 q7 ML Range pogorel, vsi skupi 😉

Znanec je imel Q7 in komaj je čakal, da se ga je rešil. Vsaj 20 krat je bil na servisu. Kupil je X5 in sedaj ima mir.
Da ne bo pomote nisem ljubitelj BMW-ja.
Če bi jaz kupoval bi kupil TOYOTO.

q7 x5 ML to je use isto kvalitetno sam druga znamka druga oblika 🙂 sam kaj k so to wannabe terenci –
Me pa čudi zakaj se ljudje odločajo sploh za take avtomobile, ki res niso uporabni niti na cesti še manj pa na terenu. Vsak starejši Subaru je bolši na terenu:.

Ni enako Q7, X5 in ML. Očitno eni imajo več obiskov servisa, kljub renomiranem imenu.

dons sm vidu, mislim da je bil MB gl400 in se mi zdi da so ostali igračke proti teli pošasti

Toyota je skret!!

Definiraj: zakaj skret ??? Toyota je največji proizvajalec avtomobilov na svetu 🙂

Hvala vsem za mnenje,

ste prav prisrčni, he he.

Sicer ne iščeva “pravega” terenca, kot nekateri navajate, da bi bil za kakšen strašen teren.

Ideja za tak avto je zrastla bolj na mojem zelniku, saj se zadnje čase ne počutim več varno na cesti, saj je vedno več norcev, ki izzivajo usodo, pa se mi zdijo ti avtomobili bolj varni, glede na to da si malce višje. Upam, da se ne motim, hmmmm…..

Lep pozdrav vsem!!!

Tina

Veliki terenci so se pokazali bolj varni edino v trku s dosti lažjimi in manjšimi osebnimi avtomobili. Pri trkih v fiksno oviro pa manj varni. Velika masa ima dobre in slabe strani.

tina, potem ti priporocam MB actros:D velik, tezak, varen, zelo močan(navora čez 2000nm), pa še turbodiesel je;)

ha ha,

mogoče pa res.

New Report

Close