Kateri terenec?
hm, čisto resno: ali res misliš, da ljudje,ki imaj take avte, berejo in svetujejo na MON-u?No, mogoče kdo od tisth, ki se spozna tudi na davke, hehe
Sicer pa: ppznam nekaj lastnikov različnih Roverjev in R-roverjev, vsi pa so si enotni, da je avto v osnovi sicer krasen, toda precej nezanesljiv, servisi pa so čista katastrofa.
Osebno bi zato izbiral med BMW in Q7…
No ja, če ti nemščina ne dela preveč težav, malce poguglaj, v tistih koncih je kar dosti tega.
Pa da ne pozabim Adacovih raziskav zanesljivosti, seveda
Zakaj MON-ovci nimajo tega-
no pri teh avtioh sta dve osnovni možnosti-ali so službeni, in je tako načeloma vseeno, koliko stane in kako se drži, ker to tako ali tako ni edini avto.In ti, predvidevam, ne berejo MON-a
Lastniki neslužbenih pa so..kako naj rečem, da ne bom koga užalil, ker to ni moj namen..hm, so v veliki večini malce specifični…in svojega časa tudi nenako ne zgubljajo po MON-u.., se mi zdi
Hvala vsem za mnenje,
ste prav prisrčni, he he.
Sicer ne iščeva “pravega” terenca, kot nekateri navajate, da bi bil za kakšen strašen teren.
Ideja za tak avto je zrastla bolj na mojem zelniku, saj se zadnje čase ne počutim več varno na cesti, saj je vedno več norcev, ki izzivajo usodo, pa se mi zdijo ti avtomobili bolj varni, glede na to da si malce višje. Upam, da se ne motim, hmmmm…..
Lep pozdrav vsem!!!
Tina