Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem kam parkirat okoli CD? DA NE BANKROTIRAM

kam parkirat okoli CD? DA NE BANKROTIRAM

pARKPLAC JE SVINJSKO DRAG, KAM NAJ GREM PARKIRAT, DA NE BOM BANKROTIRALA?
aJA ,OB 18 URI…KO NI VEČ TAKEGA DRENA..
LP

Moje mnenje, vseeno bolje parkirnina, kot pa kazen, če ne se pa nekaj časa voziš okoli in najdeš plac, tako ali tako moraš taki kakšen evro ali dva, za listek.
vse bolje od kazni ostalo je pa loterija.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Parkiraj malo izven centra in se odpelji z avtobusom ali sprehodi do tja.

Malo se zapelji po okoliških ulicah (prešernova, ulice med filofaksom in maxijem ali ulice za namo, zraven opere). Vse to je dovolj blizu. Sigurno boš dobila kako parkirno mesto. 1 ura parkiranja (od 18-19) je 0,6Eura oz če prideš 17.20 plačaš 0,8Eura in s tem ne boš bankrotirala (verjetno si mislila na drago parkirišče pred maxijem ali v garažni hiši). Parirnina v okoliških ulicah pa se itak plača le do 19h ure, če ne celo samo do 18h, poglej na tablo. Pazi pa ker je v ulici od name do galerije (cankarjeva) pol urna cona, tam je sicer zastonj ampak pride v poštev zate le če prideš ob pol sedmih.

Po 18. uri se na plačljivih parkirnih mestih na ulici lahko parkira brezplačno. To je tam, kjer je sicer treba dati na avto parkirni listek.

Če ne boš našla takega mesta, ja potem pač parkiraj na plačljivo parkirišče in daj tistih par evrov – bankrotirala zaradi tega zagotovo ne boš.

Iz izkušenj.
Ob 18.00 je praktično nemogoče dobit parking v bližini. Moraš imeti res srečo, da gre nekdo tik pred tabo ven.
Morda na Vrtači in v Rožni dolini.

živim v centru, parkiram vsak dan pred zgradbo, ali v ulicah naokoli, parkirni prostor se VEDNO najde. pač narediš krog ali dva.

za v Cankarjev dom ti priporočam, da zapelješ npr iz Gosposvetske na Župančičevo in se zapelješ naravnost proti CD.

in ja, po 18h je zastonj

Jaz sem zadnjič iskala prostor kot zmešana v samem centru, na koncu sem parkirala na tržnici, uvoz z Resljeve. Tam je bilo še veliko prostora, zaračunavajo pa le do 20h. Samo čez Tromostovje greš, malo začutiš utip mesta in si že pri CD.

mm

New Report

Close