Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem kartica za vžig avtomobila – kam oz kje jo spravljate?

kartica za vžig avtomobila – kam oz kje jo spravljate?

Smo kupili Renaultov avto….do tu vse OK, samo ta kartica mi bo pobrala vse živce! Kar naprej jo iščem in iščem. Ne moreš ji dati obeska, ker ga nimaš kam pričvrstiti…še najboljše jo je dati v žep…samo kaj ko vedno nimaš žepa, sploh na krilih….

Torej, kako in kje shranjujete te kartice? Torej, na plano z nasveti.

jaz ne grem skoraj nikamor brez denarnice in torbice

Mi imamo tudi tak avto, ki ima to kartco in mož pravi, da je samo pomembno, da je ta kartica v avtu (torbica, denarnica), ko pa greš ven iz avta pa itak bi morala tudi ključe nekam pospraviti pa še kartico daj tja.

Ta kartica je tudi meni zelo nadležna, še kluče vedno iščem, to je pa še slabše.

Meni je pa kartica svetovna. Sploh ne vem, če se bom kdaj lahko še navadila na ključe. Imam jo v torbici in to stalno. ko zamenjam torbico jo pač prestavim. Kot denarnico :-). Še nikoli je nisem iskala.

Tudi mene je pri Espace-u ta kartica strašno motila.
Sedaj imamo k sreči spet ključ.

To nerodno Renaultovo s……. mi bo popilo kri. Nikjer ga ni ko ga rabim, ko ga pa najdem je pa tako okorno in veliko, da si čim prej želim drug avto s ključem.

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

Tudi mi imamo Megana, a na kartici imamo čisto občajen obesek za ključe. Tako da ne vem, kakšno kartico imate pri vas. Nima nobene luknjice?

Pojdi na prvi Renault servis in naj ti jo preluknajo, da boš lahko dala obesek gor ali pa zraven ključev vpela.
Meni so to naredili v avtohiši moste.
lep dan

Jaz jo imam v etuiju zraven vozniške in prometne.
Pa sej ni tok zakomplicirano no :):):):)

Se strinjam. Meni je super fajn, ko ni treba iskati ključev po torbici.

New Report

Close