Vozniški izpit
Pri dobrih 30 sem se končno spravila delat izpit za avto. V avtošoli mi gre dobro, zelo rada vozim in kakor pravi moj inštruktor sem zelo motorična. Kje pa se zatakne? pri izpitni vožnji. Včeraj sem drugič padla in celo popoldne jokala. Tisto uro pred izpitom, ko voziš z inštruktorjem mi gre odlično, na izpitu pa odpovem. Grozno me je strah, tako tremo imam, da ni za govorit. Včeraj sem prevozila robnik, kar nisem še nikoli naredila. Ima katera kakšen nasvet kaj naj naredim, da ne bom tako prestrašen an izpitu? Kako pa je šlo vam na vozniškem? Kaj treme? Za vsak nasvet ali vzpodbudo hvala.
Ma rukni dva frakljčka pred vožno pa bo šlo. Šalo na stran. Če se spomnim moje izpitne vožnjo si ti še kar dobra. Dobil čist drug avto za vožno, v prvem križišču sem pelajla desno namesto levo, pol mi je avto crkno pred križiščem… skratka kriza. Noga za gas se mi je tak tresala, da sn jo moral z desno roko dol tišat… pa šeš in še. no, na koncu sn pa naredo.
Tak, da deklina ni panike. Boš vidla, če ne bo prvič pa drugič v tretje pa itak rado gre. Držim pesti. Aja, jaz sn drugič naredo. Pa sem po mojem prvič lepše pelo.
He he, jaz sem se tudi tresla pred izpitno in se potila od živčnosti. Potem pa ko se je vsedel ta od komisije v avto, pa sem ga pogledala nezaj, se nasmejala in rekla: “Saj niste preveč “hudi”, ne stric?” :)) Najprej me je malo čudno pogledal, potem pa se nasmejal nazaj pa rekel da ni, samo da moram lepo vozit. Naredla sem v prvo, čeprav z dvema felerjema, ki mi jih je “spregledal”.
no, jaz sem bila pa med vožnjo z inštruktorjem grozna, obupna, živa katastrofa. inštruktor mi je celo rekel, da ne bom NIKOLI naredila izpita in da me sploh ne bo prijavil na izpit. ampak sem mu po 40 urah začela težit, naj me prijavi pa kar bo pa bo in sem iz prve naredila in teste in izpitno vožnjo, celo brez napake. tko da ne vem, kje je keč pri tem vozniškem