Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem daewoo nubira vs pegueot 307 sw

daewoo nubira vs pegueot 307 sw

Kupujemo rabljen avto. Razen cene (daewoo je malce cenejši), me zanimajo vaša mnenja in izkušnje.

Ne en ne drugi.

Prijatelj ima daewoo nubiro wagon in je kar zadovoljen, edino kar se mi zdi da mu malce več pije.

Z Peugeotom 307 sw nimam izkušenj.
Mi imamo ford mondeo karavan in smo zelo zadovoljni.

lp

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Nubiro imamo že osem, devet let in do sedaj nobenih problemov. Tankamo, redni servisi in vozimo.

Po moje težko primerjaš ta dva avtomobila.Kolega je imel nubiro, jaz lanosa, sodelavka ima še vedno nexio.Ni bilo kakšnih posebnih težav, res pa da sta bila avtomobila v prvih dveh primerih nova, po 4 letih pa v prodaji, pa ne zaradi okvar ipd.Edino nubira je kar se spomnim kar veliko popila.

Mi imamo 307sw. super avto za družino: dovolj velik kuferam za voziček pa še kaj, najboljše pa je, da se lahko zadnji sedeži vzamejo ven en po en (pilotski sedeži). Oglej si jih in se odloči. Mi smo se. 🙂

Kar se tiče designa, materialov, udobja, varnosti, opreme,… sem za Peugeota. Pred kratkim smo kupili 307-ko in je ne bi v nobenem primeru zamenjala za Daewoo-ja.

Živjo,

Jaz imam daewoo nubiro 1.6 vagon, sem ful zadovoljna, ..
Vendar smo zaradi družinice kupili enoprostorca pa ga prodajam.
Če te zanima me pokliči.

Pije 8 po mestu, 6-7 po avtocesti…

Prodam daewoo nubira karavan, srebrn, 1.6 , 16 V, letnik 98, prva registracija 99.
Avto je garanžiran, nekaramboliran z 2x airbag, klimo in cd radijem.
SEM IZ LJUBLJANE.
CENA JE 1.600 evrov.
Tehnični pregled je bil opravljen v marcu 2008.

Tel 040 895 490 ali 040 502 737 Gregor….

New Report

Close