Land rover freelander
Lep pozdrav!
Selim se v hribe, pa sem prisiljena svojega jeklenega konjička (renault Clio) zamenjat za terenskega. Kolikor gledam, mi še najbolj ustreza Land rover freelander, tam nekje letnik 1999-2001. Kaj dražjega si žal ne morem privoščiti. Sem že sedela v njem, ga tudi vozila, je zelo udoben, varen.
Vendar pa berem same slabe kritike, da je avto potraten, se kvari, … Prosim, delite z mano izkušnje. Če mi freelanderja odsvetujete, vas prosim za nasvet, katerega drugega terenca bi lahko dobila za podoben denar in boljše kvalitete.
Hvala!
hja, ta (4×4) tehnika je kar zahtevna in draga star, še posebno, če je dobra in da deluje.
pri roverju res mogoče privarčuješ na začetku, vendar je kasneje lahko zelo drag. Kar na žalost velja še za nekaj šminkerskih terencev.
Da ne govorim o zanesljivosti..
če kje, potem tu velja, da kolikor plačaš toliko dobiš.
Sicer imaš na voljo še nekaj 4×4 gnanih avtov (subaru audi, VW, škoda..) -će ti sploh pridejo v poštev, seveda, vendar se bojim, da tu ne bo posebne rezerve- to je pač cena za “uživanje v naravi”.
Verjetno sta kakšen hyundai ali vitara res dokaj optimalni možnosti – pa čeprav ga kupiš z nekaj kredita – vendar tako obroke kredita na račun zanesljivosti pač zamenjaš za bolj ali manj redne obiske pri mehaniku