Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Kateri uradni servis za Škodo priporočate/odsvetujete (LJ)

Kateri uradni servis za Škodo priporočate/odsvetujete (LJ)

ne vem kaj naj si mislim o zadnjem.
4 dni potem, ko je bil na servisu mi crkne 1 leto star akumulator. Potrebno pa je bilo urediti kontrolne lučke na armaturi. Pa še te niso v redu.

Priporočam Škerjanca (Domžale), odsvetujem Verovškovo in ostale LJ pocarje.

Ne da bo koga preveč zagovarjal, toda: se vam zdi logičjo, da bi se servis ukvarjal z eno leto starim akumulatorjem? Ki bi moral zdržati vsaj 4-5 let, če ne celo več? kje pa je bil kupljen ta akumulator? V sparu?

Akumulator je bil kupljen na Petrolu in ima 2 letno garancijo.
Gre pa za negativne izkušnje s servisom, kadar je bilo potrebno kaj urediti z elektriko.
Konkretno – ko je bilo potrebno zamenjat kontrolne lučke na armaturi, so na gumbih zamenjali kontakte. Ko si pritisnil gumb za utripanje smernikov, so se prižgale meglenke!!!??
Potem smo to reklamirali, pa je gumb za ogrevanje zadnje šipe nagajal. Včasih se je ogrevanje prižgalo, včasih pa ne. Kakor se mu je zdelo. Sedaj smo še to “servisirali” na svoj račun, ker ni bilo tako silno moteče, da nismo reklamirali še enkrat njihovega dela.
No sedaj naj bi bilo potrebno preverit in uredit gumb za ogrevanje zadnje šipe, pa gumb za meglenko nima osvetlitve. Pa še akumulator je prazen nekaj dni po servisu – je bil zraven isti električar?. Kaj naj si mislim o tem?
Dvomim, ane o njihovi strokovnosti.
Da ne govorim o tem, da smo dva dni po rednem servisu ugotovili , da je nekam odletel pokrov za olje in da imamo motor polit, ker je seveda olje pri vožnji špricalo, in smo imeli olja komaj še dovolj, da smo pripeljali domov. Pa pokrov menda ne pade kar sam ven, razen, če …
Ja, dokazat res ne morem da je vse njihova krivda, si pa svoje mislim…
Seveda me zanimajo izkušnje drugih.
Tudi komentar/mnenje na tole bi bilo dobrodošlo..
Aja – avto je redno, vsakoletno (do sedaj) servisiran pri istem pooblaščenem serviserju. Pa mu ne zaupam več ravno zelo.

Priporočam Škerjanc –Domžale, Lj pa pustite na miru!
Jaz bi se pritižila, tole, da so pozabili zapreti pokrovček..
to je pa višek!!

New Report

Close