Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem avto ne vžge – kako ga najceneje dostaviti na servis

avto ne vžge – kako ga najceneje dostaviti na servis

imate kake izkušnje glede LJ. Potrebujemo iz enega konca LJ na drug.
Nismo člani AMZS:(

Če ne da niti glaska, je šel aku. Kupiš novega, montiraš, pelješ.

na žalost ni to.
To bi bilo simpl.
Tako, da ga rabimo pravzaprav naložit in odpeljat.

Malo pokliči naokrog po različnih avtovlekah, čeprav kakšne bistvene razlike v ceni najbrž ni 🙁

**************************************** (__/) (='.'=) (")_(")

A mate mogoče avtomobilsko asistenco Zavrovalnice Triglav. Se ti splača, če takoj agenta pokličeš. Ti odpeljejo avto in ti pred garažo pripeljejo nadomestnega.

LP

Če je akumulator v redu, daj prestavo v drugo pa ga porinte. Bo takoj vžgal. Namreč tudi pri meni je bilo podobno – aku. Luči delajo v redu, samo avto ne vžge, sploh nobenga glasu. Mi je mehanik svetoval ta postopek pa je delal… ugotovitev starter je bil fuč . MOgoče je pri vas enkako.
lp

---------------------------------------- Novi štajerski pregovor: Kjer je dim, tam je tudi radar

Men tud ni vžgal, je šla bencinska pumpa. Samo sem članica AMZS, pa so mi ga s kuponom zastonj prepeljali na servis.

Jah, nič, poklicat več avtovlek pa preverit cene, to je to.

Ampak vseh avtov pa na potisk ne smeš vžigat 🙁

🙁
So kar razlike v ceni. Enkrat sem naročila pač prvega, ki sem ga našla v imeniku, naslednjič pa Čepona z Lesnega brda in je bilo kar nekaj ceneje. Ker je bilo to že pred leti, se natančne cifre ne spomnim več.
No, jaz imam na srečo staro kripo, pa mehanika par sto metrov stran, pride s svojim subarujem in mi ga potegne v delavnico. 🙂 Na srečo je bilo to potrebno samo enkrat.

Včlanite se v AMZS in takoj porabite prvi kupon.

potiskaš lahko sicer vsak avto, samo poskušat vžgat pa ni pametno, vsakega ne smeš. če poznaš koga ki ima vlečno štango (ne vrvi), potem ga šlepata tako.

točno

kličeš na AMZS in ti itak oni predlagajo, da se včlaniš, članarina je cca 38 EUR, potem te pa takoj šlepajo – izkoristiš kupon za pokvarjeno vozilo, preostane ti še kupon za šlepanje ob prometni nesreči.

New Report

Close