honda jazz
Pozdravljena
Odločaš se za pravi nakup saj je Jazz zelo kvaliteten in pa zanesljiv avto. Kkljub majhnosti je zelo prostoren in izredno varen, pa še poraba je majhna. Včasih sem prodajal vozila Honda, tako da vem kje so prednosti teh vozil pred ostalimi.
Pa še nekaj je zelo pomembno pri teh vozilih. Namreč to da izredno držijo ceno tudi ko so rabljeni, imajo namreč skoraj najvišji preostanek vrednosti med konkurenco.
Tako da veselo v nakup in pa srečno vožnjo.
Tomaž,
glede na to, da imaš izkušnje pri prodaji vozil Honda , samo eno vprašanje: ali se da v avtohiši pogajati še za kakšen dodaten procent popusta ali za kakšno dodatno brezplačno stvar? Delam namreč v podjetju, kjer vem da je možno pogajanje glede na boniteto stranke in konkurenčnost drugih, pa sem mislila, če je to možno tudi v avtohišah.
lp
Avto je v redu, prostoren, dokaj varčen, zanesljiv in prijeten za vožno.
Poleg tega je kar všečen, in je dosti ljudem všeč (če ti to seveda kaj pomeni) ..
Vseeno pa ga še enkrat ne bi kupil. Je preprosto predrag za to, kar ponuja.
Vendar,če si se že odločila-prav veliek napake ne boš naredila.
Pa upoštevaj, da prihaja nov model, kar se bo tudi poznalo pri ceni starih
Sicer pa so japosnki avti že v osnovi nekoliko dražji kot evropski saj moramo za njih plčačati večji davek ki je v evropi ravno zato da zaščitijo evropske proizvajalce.
Honda jazz pa je bila že nekajkrat proglašena za najbolj kvaliteten avto v s vojem rangu seveda. Motorji so praktično neuničljivi. Prostornost je za tak avtomobil izredna. Pameten način zlaganja sedežev še dodatno poenostavi vsakdanja opravilo.
Zelo priporočam.
POZDRAVLJENA.
Vedno je možno pogajanje, kaj pa iz pogajanja iztržimo je pa druga zadeva. Dejstvo je, da načeloma na Hondah ali recimo na Toyotah popusta ni, ker je že samo vozilo težko dobiti ( povpraševanje + ponudba ), večinoma so vozila razprodana oziroma je zaloga zelo majhna.Je pa res, da je na koncu predvsem odvisno od prodajalca, če ti bo lahko kaj ponudil.
Kot pa sem ti omenil že prej, pri tem vozilu zgrešit nimaš kaj.
lp.
Pozdravljena!
Pred natanko enim mesecem sem bila pred isto odločitvijo kot ti, čisto nepričakovano sem se odločila za nakup novega vozila in v oči mi je padla ravno tako kot tebi honda jazz (tudi sport varianta). Po testni vožnji je padla odločitev da avto naročim in mi danes ko ga vozim dobre 3 tedne ni žal. Posebej mi ni žal da sem vzela sport varianto ker za razliko tisoč € od navadne LS opreme dobiš res veliko. Avto je lepo vodljiv, res prostoren za ta rang avtomobilov, poraba je zelo ekonomična (pri meni povprečno 6, na relaciji 5,5, na AC malo več). Mene osebno moti samo notranji zaključki okoli vrat-glih ni lepo varjeno oz. se vidi kako je varjeno, ampak to je avto za 3 mio starih sit in ne za 10. Drugače ti pa priporočam kako testno vožnjo, meni so v avtohiši Čepin v Vojniku (ups delam reklamo) dali na razpolago testnega jazz-a za čez vikend tako da sem ga dodobra preizkusila. Glede popustov je pa tako, da je avto itak v akciji, ker prej je res bil malenkost dražji. Se pa da zmenit za popust pri dodatkih, meni so dali popust pri nakupu dodatnega zadnjega strešnega spojlerja in stranskih zaščitnih letvic na vratih (ki ti jih priporočam v barvi vozila).
Mene ni žal da sem se odločila za jazza in tudi nov model bo k nam prišel šele čez eno leto oz. mogoče še kasneje, sport varianta pa bo pri nas na voljo šele jeseni 2007. Vsekakor pa avto zelo dobro drži ceno.
Lp
pilotka81,
popolnoma enako kot ti, sem se tudi jaz odločila za zadnji spojler in stranske letvice v barvi. Se mi zdi, da potem avto zgleda res tako kot mora. Res je špica.Danes podpišem pogodbo. Sem pa izbrala rdečo barvo. V celi Sloveniji so na voljo samo še 4 Sporti(1 rdeč, ki je zdej moj in 3 svetlo modri)
Kakšno barvo si pa ti zbrala?
špela007
Juhu še ena bodoča lastnica jazz-a sport. Res je z spojlerjem veliko lepši in tudi letvice nekako lepo dopolnijo vrata, saj drugač zgledajo nekam velika in prazna. Jaz sem izbrala temno sivo (grafitno) barvo (za redečo nisem imela poguma pa sem bolj konzervativno barvo vzela), ker prej sem že imela svetlo sivega cliota (ki me je žal glede elektronike razočaral, ravno zato sem šaltala na hondo).
Rdeča barva z temnimi stekli zgleda carsko, ravn na mojem koncu ga vozi ena gospa. Verjemi da ti bo avto hitro prirastel k srcu in da ti glede odločitve za ta avto ne bo žal.
Še za kakšno informacijo al pa slikco lahko pišeš na mail pilotka81@gmail.com
Drugače ti pa želim veliko varnih in srečnih kilometrov z novim avtom 🙂
Lp