Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Nevarni vozniki na avtocesti

Nevarni vozniki na avtocesti

ta posnetek me je zelo prizadel ko sem gledala to punco na začetku. A ve kdo če je ta punca umrla? Cel čas jo sedaj vidim pred očmi

po moje ne bi pokazali, če bi umrla. upam.

Mislim da je to iz oglasnega sporočila,kako se je na avtocesti treba umakniti intervencijskim vozilom.Videla sem že velikokrat to oglasno sporočilo,zato mislim da je to zgolj opozorilo voznikom(punca).
Seveda pa me je skoraj kap ,ko sem videla kaj ljudje počnejo na cesti-to je katastrofa!No tisto pa so res grozljivi resnični posnetki z naših cest.

ja, posnetek na začetku je iz reklame

Posnetek je bil posnet za reklamo oz. opozorilo kako odreagirati, ko se nam približuje reševalno vozilo.

To je bila “reklama” za pravilno umikanje ob nesreči.

A se da kje pogledati te reklame. Je bilo že toliko govora o njih, jaz pa nisem še nobene zasledila…

Groza. Da bi se meni kdo na avtocensti pripeljal nasproti, ne vem, če bi se prav čas umaknila na vzporedni pas. Se hočem vedno prepričati, da lahko menjam pas, ker sem se enkrat skor zaletela. Jaz bi se zelo verjetno zaletela.

včeraj je bilo,da en norec vozi menda proti celju po nasprotnem vozišču ,so ful opozarjali,madona,če to slišiš na cesti in neveš kam je šel norec,da ne ravno proti tebi????panika

New Report

Close