Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem pa kdo jim daje izpite?!?

pa kdo jim daje izpite?!?

Ura pol enajstih. Ob enajstih moram biti v službi. Kot vedno sem mislila odpeljati najprej otroka v varstvo, potem pa v službo.

Ja, ko ne bi bilo ene glupe podgurske kokoši, ki je zaparkirala 3 avtomobile, da nismo mogli iz parkirišča.
Počakam 5 minut in že skoraj v paniki kličem tasta in taščo, če lahko prideta po otroka in šefa, da bom zamudila (njegovih besed raje ne bom povzemala). OK. Tašča se primaje čez 10 minut. Preden sva premontirali sedežke in spravili otroka v avto, je minilo še dobrih 10 minut. Gospodične še vedno od nikoder.
Tašča se ponudi, da me odpelje v službo in ko sem začela spravljati moje stvari iz avta, se par minut pred enajsto končno primaje.

To, da bi se opravičila, da sem jo morala skoraj pol ure čakati – o tem ni govora. Edino, kar je uspela je, da mi je zabrusila, da sem šla mimo avta, da se ob avtu nisem niti ustavila in da je ona ves čas gledala skozi okno trgovine.
To, da sem dala oba otroka in voziček v avto, parkrat potrobila, hodila okoli avta – tega ona ni videla.

Vse skupaj pa je slišal en gospod, ki je šel parkrat mimo mene in stopil do nje in jo nahrulil. Ja, nekateri očitno tudi ne prenesejo takega arogantskega obnašanja teh smrkelj.

Pa kdo daje tem avšam izpit?!? Kaj se dandanes dobi vozniško na lepe oči ali na znanje?!? Pa saj ne obvladajo osnovnih manir. Kaj šele, da bi vsaj okvirno poznale predpise, da se vsepovsod pač ne da parkirati.

Uf sem besna. Zdaj moram pa še šefa poslušat zaradi tiste lene riti, ki se ni zmogla sprehoditi 100 m!!!

tle se ne gre kdo ma izpit pa kdo ne…ampak se gre za šofersko/parkirno kulturo…..

hehe tko je…mislim pa da tudi starejši nimate/nimajo niti kančka kulture, ki jo jaz po tvoje vrjetno “smrklja” (25let), doživljam vsakodnevno na cesti in parkiriščih…jah sem veliko-preveč na cesti….

vendar pa nikoli ne ostanem tiho in nikoli ne bom….

se zgodi da lepo s smernikom čakam, da bom parkirala tam kjer gre ravno nekdo ven in mi gospod, gospa smukne v “moj” parking…..in potem vpitje in tudi zaparkiram..pa naj pokliče pajka, policijo kar hoče….

toliko o kdo in komu dat izpit…pa še bi se dalo pisat

vsi smo krvavi pod kožo

Joj, jaz sem ravno v petek enemu gospodu razložila da cesta ni parkirišče.
Predstavljaj si, da zaviješ v eno ulico, takoj za hišo, ki je ob cesti. In da potem avto enostavno pustiš parkiran na tem uvozu, izvozu. A pazi ironijo, na levi ob tej ulici je velik parkirni prostor (ker je pač gostilna tu) in povrhu še prazen. Jaz sem šla ravno ven iz ulice in godpodu povem, da se tko pač ne gre. Pa mi je gospod dejal da bo hitro in se ni dal motiti. Samo upala sem, da ne bo kak sosed noter zavijal in nato sredi ceste obstal, odzadaj bi se mu pa kdo v rit zaletu, ker ponavadi ne pričakuješ, da nekdo obstane ko zavija v ulico.

Včasih me resnično prime, da bi kako gumo spustila. Ampak važno, da je šel gospod na en deci (na kar nekaj podlage, po mojem mnenju).

Lp, Petra

Ocitno imas super sefa, ki ti kljub zamudi pusti se uporabljati net zato, da nas o vsem sproti obvescas.

Se popolnoma strinjam s tem.

O kulturi parkiranja bi se dalo govoriti v vseh starostnih skupinah in spolu. Čedalje več je neotesancev na cesti in takih, ki mislijo, da je vse njihovo in da lahko delajo kar se jim zazdi.

Drugič pa v takih primerih pokliči policijo in pajka, pa bo zadeva hitreje rešena in tudi takšni šoferji bodo drugič premislili kje in kako bodo parkirali.

lp

Res.
Zakaj nisi poklicala policije?
ČE BI BILI BOLJ KRITIČNI IN DOSLEDNI PRI TAKIH STVAREH, BI HITRO PRIŠEL ČAS, KO SE nebi več dogajale.
Tako pa se samo jezimo ( vedno znova ), nevzgojeni ljudje pa nam mirno, brez kančka slabe vesti povzročajo raznorazne preglavice.

Jaz sem enkrat nahrulila enega ateka, ki je z enim ogromnim terencem zaparkiral eno ozko uličico in to točno dva metra za znakom, ki pomeni prepovedano parkiranje in ustavljanje. Potem se je pa še prerekal z mano, da tista ulica sploh ni cesta, sem mu samo rekla, da ko pridem naslednjič mimo, da bolš da njegovga avta ni več tam. No, potem je še nekaj blebetal, ampak sem samo zaprla okno in se odpeljala po drugi strani, pa tudi on se je hitro spokal potem. Za vsak slučaj verjetno :))

New Report

Close