izsleditev kraje avta
Sinu so ukradli avto. Smo prijavili na policiji. Pri sami prijavi je bilo videti, da od tega ni kaj prida, oziroma je toliko tega, da se policija s tem ne vem kako ne ukvarja. Če jim kaj pride po naključju in odkrijejo imaš srečo.
Vendar ni dolgo ko sva se z ženo vozila in je mimo nas pripeljal, ki se je ustavil pri semaforju in sva ga z ženo ogledala.Bila sva prepričana da je od sina (ima eneo označbo). Avto je imel druge tablice, notri pa se je vozila ene mularija, vsi veseli.
Imamo številko registracije tega avta, vendar ne vem kako bi prišli do naslova te registracije. Radi bi se 100% prepričali če je to naš avto in šele nato bi ponovno prijavili na policiji, da se zadeva uradno uredi.
Hvala lepa za vsak nasvet
Jaz bi šla na tvojem mestu za avtom, ker glede na opis potnikov sumim, da če je bil to res avto vašega sina, so tablice ukradene. 🙁 Meni ni bi dalo miru, tako da bi šla kar za njimi. No, obstaja še tisoč možnosti, kar pokliči na policijo in jih prosi za preverbo, saj bi morali zadevo le pregledati, tukaj na forumu pa ti nihče ne bo preverjal od koga je ta tablica.
Za to plačo pa se res ne bodo trudili. Po liniji najmanjšega odpora, kaserat in za to pokasirat še nagrado. ljudje pa itak tolčejo čez policijo, če ne delajo ali če delajo in prekoračijo pooblastila, pa kršijo človekove pravice itd. Zakaj bi se potem trudili?
Dobra policija pomeni dobro plačana policija.
Ja zelo nam je žal, da se nismo zapeljali za njimi, to je res naša največja napaka za katero z ženo žalujeva.
Amapk, ker nismo uspeli nikjer dobiti naslova lastnika tablice smo zadevo prijavili na policiji.
Ker je bila tablica Lj 05- xxx (ostalo ne bom napisal tukaj), pri prijavi mi je takoj policaj rekel, da od spredaj nula tablica ne obstaja. Bodo pa preverili in mi javili če je kaj v zvezi s tem.
Čez nekaj časa me je klical policaj, ki postopek vodi in mi rekel da ta tablica sploh ne obstaja, razen če je ponarejena.
Sem mu rekel, da vpiše v iskalnik zadnje številke (naprej od pomišljaja) in predmetni avto, da bi verjetno dobil lastnika te tablice. Rekel je, kdo bo to delal to jeveliko dela.
Potem sem premišljeval, da smo mogoče 1. številko kiksnili in da je mogoče namesto nule bila 9, 6 ali 3, ker ja avto bil poleg nas na levi strani in da zaradi tega nisva dobro videla.
Ponovno sem poklical policaja in ga prosil, da namesto nule menja 1 do 9 -devet variant (npr. 05 ali 15 ali 25 ali 35 in tako do 95). Policaj mi je takoj rekel, da je to že naredil in ni dobil lastnika.
Danes se peljem v službo in gledam tablice in zagledam da so tudi črke od spredaj npr. Lj J5; Lj X5 in sem takoj pomislil da bi namesto Lj 05 (nula pet) prava oznaka bila Lj O5 (pred 5, da je morda črka O in ne nula kot smo mi priajavili).
Ponovno sem poklical plocijo, da preverijo tako da namesto 05 dajo O5.
Rekel je, da so tudi to preverili in da taka tablica ne obstaja.
Skratka od vsega ni nič. Mi dva z ženo pa sva vseeno prepričana da sva prav videla in zapisala. Res nisva sigurna ali je bila 0 (nula) ali črka O.
Kako se ena stvar kaj hitro zaplete, zato nasvet vsem da če zapišejo neko oznako naj takoj dobro vidijo če je vmes bila 0 (nula) ali črka O.
05 spem
xxxxxxx tist kaj si napisal!
Policaj ti sploh ni nič preveril kot ti je sam rekel je to preveč dela!
Policija so sami prasci in lenuhi! raje pijejo kavico in jejo dounate!
Nesnage!
Res se obrni na enega privatnega detektiva ti bo pomagal!
Tisto o tablicah pa te je tudi napizdil!
Ziher je da obstaja ene par kombinacij!