nissan
Uh, mislim, da so proizvodnjo preselili že prej… Stari, dobri nissani so menda izpred leta 1999, ampak ne me držat za besedo. Daj preveri še na http://www.avtomobilizem.com, uporabi iskalnik in boš izvedela kaj zanimivega. Vem npr, da je pri almerah 1,5 neka čudna serijska napaka, ki je nihče ne zna popraviti.
Očitno Nissan res ni več kar je bil. Sicer nimam izkušenj z almero vendar lahko iz prve roke povem, da na dve in pol leti stari micri zadnje čase nagaja števec za hitrost (se zatika), v garanciji menjano stikalo na vratih prtljažnika, nagaja lučka za osvetlitev potniškega prostora, … in še par malenkosti, ki so bile odpravljene na servisih.
Jaz vedno pravim: Nissan je Nissan, nimaš kaj zgrešiti. Mi imamo primero in micro in ne maram nobene druge znamke. Pred dobrim letom smo prodali skoraj polnoletnega sunnyja, pa mi je še zdaj žal. Samo klime ni imel. Je bil pa
narejen na Japonskem. Mislim, da danes na vsem sveti ni avtomobila, ki bi toliko vzdržal. Tudi če greš po Nissana na Japonsko, verjetno ne bo tak.
Mislim, da je ta almera narejena v Angliji ali pa v Franciji; proizvodnjo so namreč že pred davnimi leti preselili v Evropo, da se avto smatra kot “made in EU” in tako ni carine in drugih takih dajatev.