Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem škoda octavija

škoda octavija

Hojla!

Ali mi lahko kdo, ki ima škodo octavijo combi diesel (približno 6 let staro)napiše kakšne so njegove izkušnje z avtom, kok pridejo servisi.

Mož navija za škodo octavijo, jaz bi pa raje za tisti denar enoprostorca za cca. 1.800.000. Kaj pa vi pravite na to?

Že v naprej hvala.

Škoda Octavia combi. Pogosto vozim službeno in sem zelo zadovoljen z občutkom med vožnjo. Prostora ima vsaj toliko, če ne več kot večina enoprostorcev srednjega razreda.

za ta denar dobiš tudi passat-a v karavanski izvedbi, pa tud kako mazdo 626 al pa celo toyoto avensis. Toyota ima prav neverjetno porabo, recimo 2/3 porabe mojega Peugeota.
Med enoprostorci pa največ dobiš pri Oplu zafiri. Picasso-ji in Scenic-i se meni zdijo precenjeni.

Hvala vsem za nasvet, vidim da imate kar podobno mišljenje z mojim možem.
Kaj pa servisi?

Hvala

Pozdravljena!

Za ceno servisov ti bodo znali svetovati na tem forumu: , predvsem uporabnik fabiars.

moj sodelavec ima škodo octavio pa jo skoz neki vozi na servis
Jaz ga samo občudujem, kako mora to prenašat… ne vem kaj mu je tako ljub tak avto…
…samo tolk vem;)

Zanimivo. Naše dve službene Octavie karavan, pa “hodijo” samo na redne servise, čeprav jih vozi veliko različnih “šoferjev”.

hojla,

Hvala, full ste face. Vidim, da kukr imaš srečo z avtom.

Kaj bi mi vi peredlagali za 1.800.000 SIT, za 4 člansko družino (majhna otroka) pa približno 5 do 6 let staro ali pa mlajše in po možnosti diesel.

Hvala, lp

Mi jo imamo in smo zelo zadovolnji čeprav sem bila proti in sem želela enoprostorca isto kot ti.
Servisi niso dragi samo ne smeš ga peljat na pooblaščeni servis.
Mi smo jo kupili od prijateljev in je bila redno servisirana in tudi ima servisno knjižico ko pa smo jo prvič peljali na servis je mehanik(nas prijatelj)ugotovil ,da niso na servisu nič zamenjali ampak samo poštempljali,tako da ni dosti mankalo,da nam poči jermen.
Kdor se ne spozna ga kaj hitro okoli prenesejo.

Oj!!

Zdej bom pa se jaz neki napisala. Octavia combi je zakon, karavani so zakon, spraviš not celga vraga, jaz sem se karavanov mal navelicala, ampak
res je veliko bolj izkorisčen avto karavan…….Mi ga imamo že tretjega…
Čeprav sem bila pristaš vw, sem se odločila za octavio combi in ni mi žal.
Imamo pa 1, 8 20 V, bencin katero prodajamo, 117.000 km, vsa oprema.
Ce vas zanima se tukaj javite ali pa kar na telefon 041 755 990

NE VEM KAJ DELA NA SERVISU, JAZ MENJAM SAMO OLJE IN FILTRE!”!

ZAKON OD AVTA, SEVEDA 1.8 20V!!!!125 KM

New Report

Close