Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Akumulator

Akumulator

Pozdrav!

Prosim če mi kdo pove, kje v MB se da dobit dober akumulator + tega da mi ga tam menjajo. Rabim za Puntota (12V, 44Ah, 250A – taki je zdaj noter). Na uradnem servisu stane 11 tisoč, a mi hudiči računajo 4000 delo. 15.000 pa mi je odločno preveč.

povsod ti bojo racunali delo, 1 ura dela pa je pri vecini se vec kot 4 jurje tak da..nimas glih neke izbire pomoje

Ja hudiča, upam da nisi neki levi tip!!! Boš se pa ja sam putrudil in zamenjal akumulator, saj ni težko.
Dobiš ga pa povsod na bencinskih servisih, trgovinah z avtodeli. Topla je kar dober akumulator. kupi tistega, ki nima vzdrževanja.

Akumulatorji take kapacitete stanejo v trgovinah z rezervnimi deli okoli 9.000-10.000. Zamenjaš ga pa lahko z dvema ključema v 10 minutah.

Ja, ampak če človek ne ve kako s kabli si bo naredo več skode kot koristi

vzemi v roke imenik in pokliči okoli avtoelektričerje, marsikateri ti ob nakupu akumulator tudi zamenja le za pivo!

Mas prav, za kakega jurja ti bo to naredo oni avto elektricar pri pobreškem pokopaliscu, ene 50m pred veterinarom na isti strani ceste…ne morem se spomnit kak se mu rece je pa ful znani

Meni se je enkrat na črpalki prodajalec sam ponudil, da mi ga zamenja. Ni niti za deset minut dela. Samo stvar je bila seveda taka, da mi je šel akumulator in je bil avto pred hišo, kupit sem ga šla pa z drugim avtom (z delujočim aku).
Pojdi h kakšnemu privat mehaniku, ti bo zagotovo vzel samo jurja.
Sicer pa: meni so na pooblaščenem servisu (Subaru) za določene stvari računali tudi samo po 20 min (se pravi tretjino urne postavke). Ne vem, a na Fiatu ne zdajo delit al kaj?

Če pa še akumulatorja ne znaš zamenjat, potem si pa res pravi šiptar.

Pa kaj je z vami; levi tip pa šiptar, pa kaj vem kaj še?
Človek pač ne bo sam menjeval akumulatorja in to je to! Za Maribor ne poznam posebej, sigurno pa TAKOREKOČ V VSAKI TRGOVINI S TAKIMI ZADEVAMI pri njih kupljeno robo BREZPLAČNO zmontirajo. Drugače pač greš drugam. Pa pika.
Jaz sem menjal akumulator pred kakim letom v Akumulatorstvu Grajzar na Leskoškovi v Ljubljani, prišel, plačal akumulator (je bil precej cenejši kot npr. na Petrolu), zmontirali so ga brezplačno in to je to.
Če pa kdo nima kaj pametnega za povedat, pa lahko tipkovnico tudi pusti pri miru, ne pa da trosi nebulozme.

Foter ti je šiptar, mama pa fata budala jedna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Živeli romi !!!!!!!!!!!!!!!!!

LOL

Cigo a ti znaš akumulator zamenjat?

New Report

Close