Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem pomagajte prosim

pomagajte prosim

ok moja težava je takšna-imam avto kia carens star 4 leta diesel,danes se peljem in med vožnjo ne slišim nič,gre čist ok.,potem se ustavim pred garažo in izstpim in zaslišim izpod havbe nekakšno prasketanje-evo glih tk se je slišalo kot bi nekdo dve žici skup tiščal ali kot bi kdo mučkal celofn,potem ko sem še enkrat poskusila tega ni delal,pa pravi moj da se mu je to že dvakrat zgodilo samo ni temu posvečal preveč pozornosti,ampak men se to zdi mal sumljivo,tko da lepo vas prosim če je komu kaj jasno za odgovor.moram povedat da imam omenjeni avto šele mesec dni

Izpušna cev se ti drgne ob nekaj. Tipično za dizle, ker se v prostem teku bolj tresejo.

Lahko tudi, da ti je počil vijak na spoju izpušne cevi in izpušnega kolektorja ali pa med blokom motorja in izpušnega kolektorja.
V glavnem: Na servizio!

konec novembra imam redni servisni pregled,bom takrat rekla,ker sem to slišala le enkrat,moj pa dvakrat,takrat bom povedala,ker dvomim da bo ravno takrat začelo to delati!hvala ti za odgovor.aja,a je lahk kaj fuul narobe če tisti vijak k si rekel da je verjetn počen odleti

New Report

Close