Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Črički

Črički

Škripanje armaturke in podobni zvoki v avtu me res motijo. Do sedaj sem vozil že kar nekaj znamk pa skoraj brez izjeme vsepovsod prisotni črički, pa naj si bo avto nizkega , srednjega ali višjega razreda . Torej ne vem kaj si mislijo proizvajalci avtomobilov ko dajo na trg npr. Audija 4 za 6 miljonov in ko se poelješ v njem vse škripa in vibrira kot da se pelješ v gajbici. Isto je blo v Oplu, Renault- najhuje, Toyota. Edini avto v katerem je vse kot pribito je bila Honda. Ne vem kak uspejo za razliko od ostalih zadeve utišat samo notr se razen mašince ne sliši nič.

Lp

Verjemi tudi v hondi so črički, da ne govorim o hrupu, ko se voziš po mokri cesti ali zimsko posuti cesti s kamenčki (porazno). Slišiš vsak kamenček!

lpk

poskušaj alfo voziti 😉

tam pa ni stvari da ne bi delala galame

Samo na cesti je pa stala kot prilepljena (156)!

ravno 156 je kr dobra… v primerjavi z drugimi modeli.. govorim o letniku 98, 99…. škripa zlo malo

Jah tudi honda ima čričke. Čeprav sam vozim hondo že 10 let (sedaj že drugo accord) in je ne zamenjam za noben drug avto moramo priznati da ima civic letnik 98 ki je last mojih staršev kar nekaj čričkov. Z accordom pa sem zelo zadovoljen. 2.4 dohc vtec dela čudeže:)

Jaz vozim Citroën Xantio let 94 pa še mi enkrat ni zaškripalo! nima veze po kaki cesti se vozim vedno je mehka in udobna! Dečki to dela hiraulika! Po dolgih turah sem ve3č kot spočit! Sem več kot zadovoljen z njo!

hyudai pa ima pravi živalski vrt 🙂

Ja dela, tud čudeže glede porabe ko ti žre 10 in več litrov

pel se z alfo 155-zam je šele zverinjak

hmm 2.4 motojra ne kupiš zato da potem gledaš na porabo. Sploh pa je zelo nizka za tak avto. Polo 1.8T stavim da popije kar nekaj več, prav tako fiat tipo 2.0 pa imata oba 150 KM.

LP

New Report

Close