Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem ABC kartica

ABC kartica

Lep pozdrav!

Kupila sem si kartico ABC, sedaj pa me zanima, če lahko to aktiviram na katerikoli cestninski postaji? Ker so ponavadi na cestinskih postajah zdaj le avtomati ki delijo listke, ni pa več zaposlenih? Ali pa so zaposleni samo še na kombiniranih stezah. Zanima pa me tudi, ali je kartica aktivirana takoj ko oddaš izjavo?

Že vnaprej najlepša hvala!

Lp

Kartico nafilaš na stezi kjer imaš abc+keš oziroma kartice.Ja aktivna je takoj

Pri vstopni kar pelješ skozi s prazno, potem pa plačaš oz. jo nafilaš na kombinirani izhodni.

A lahko pelješ skozi vstopnu tudi, če kartica še ni aktivirana?

Beri post od Mži-ja…Drugač pa če še zmeri nisi sigurna pa poklič na 0801503

Lahko pa greš na stezo ,ki je kombinirana (ABC+uporabniki) in zahtevaš, da ti kartico programiajo na Poplačniški sistem. To pomeni, da plačaš toliko, kolikor si porabila.Rabiš le plačilno kartico, pri mesečnem obračunu pa ti potem pošljejo tudi porabo cestnine. Tako ti ni potrebno več “filat” kartice.

Pozdrav.

A ne dajejo več navodil za uporabo poleg kartice?

Samo a ni za kartico naveza da moraš imeti diners club kartico da ti trgajo iz kartice

Jaz osebno imam Petrolovo Magno in mi vsak mesec pošljejo porabo za gorivo in cestnino. Na cestninski postaji sem jim dal Magna kartico in rekel, da bi rad imel poplačniški sistem. Urejeno je bilo v dveh minutah. Sedaj mi pa ni potrebni nič več polniti ABC ampak plačam toliko, koliko sem porabil v tekočem mesecu.
Pozdrav

werdi kaj ustavil si se tam ko jo nafilaš in si jim samo rekel da bi rad poplačniški sistem in so ti v trenutku vse uredili

Ma ja, tako enostavno je to. In deluje z vsemi karticami, s katerimi lahko plačujeđ cestnino. Samson ti pa le preberi navodila za uporabo, tam marsikaj piše, tudi o tem, s kakšno hitrostjo voziti po hitri stezi. Opažam, da je več takšnih, ki jim je 40 km/h neznansko hitro …

Sem se pozanimal na Poplačniški sistem se lahko prijaviš samo če imaš magno ali mastercard

Magna ali Diners. Razen če so MC dodali v zadnjih tednih.

Moja napaka samo Magna in Diners to omogočata škoda

New Report

Close