Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem žabarji so carji na cesti.. za loris-a

žabarji so carji na cesti.. za loris-a

No ta post me je pa zlo presenetil.

Sej sm se kar zamislil in pač prišel do zaključka da ljudje po celi sloveniji nimamo pojma o vožnji. Pojem “dober voznik” je pri nas itak ime za avtomobilista ki vozi avto kokr se da nevarno.. čist zgrešeno skratka.

Post me je pa presenetil zato, ker v ljubljani ne samo ljubljančani ampak tudi štajerci povejo, da vozniki z registracijo CE so najhujši(mojga sodelavca je hotu en enkrat, seveda CE reg., zrinit iz avtoceste-seveda se nista poznala).. Glede na štajersko mentaliteto bi kar reku da drži ..sploh pa kje pa prihaja do najhujših in najbolj debilnih (zaradi neumnosti voznika seveda) nesreč. Al pa kje pa se vozjo najraj v nasprotni smeri po avtocesti, po možnosti v tunelu..

No sej pravim, o tem bi se dalo debatirat, pa tudi o manjvrednostnemu kompleksu štajercev do ljubljančanov (žabarjev). A veš v LJ ne poznam nikogar ki bi imel kaj proti štajercem samo zato ker so pač štajerci, medtem ko je tega pri štajercih veliko..

Ta revolt do žabarjev je neki najbolj kretemskega na svetu. A veš kok kao ta pravih ljubljančanov je v LJ ..bolj malo. Sploh se pa ti ne grupirajo al pa označujejo kot družbena skupina in ne izvajajo raznih proti-štajerskih trikov katere bi štajerci tko radi naprtil žabarjem.. skratka.. ne bom ti govoril kake vse izkušnje majo ljubljančani z raznimi štajerci (k da bi okupiral slovenijo l. 91), lahko ti pa povem, da velik štajercev živi, še več pa dela v LJ, da ne govorim o gorenjcih pa primorcih..

Pa še eno vprašanje. Koga mate “tapravi” štajerci raj. Ljubljančane al Hrvate? ..lahko boš povedal kej kar nevem, lahko boš pa našu prvo stvar na kateri lahko zgradiš en normalen odnos do LJ, prestolnice vseh slovencev. ..pa še kakega kompleksa se lahko rešiš povrhu.

A veš kot slovenec sem ponosen na to da se Celje tko lepo razvija, super mi je da vidm, da vam gre tm dobr. Zdej se pa zamisli, kak odnos mate pa vi do ostalih slovencev, npr. do ljubljančanov ..občutek mam, da ste vsi veseli k kdaj nategnete LJ al pa ljubljančana..

mal se k seb vzemi…

ni lepšga kot pa zaj… žabarja. pozdrav z Jesenic-prestolnice hokeja

sukhoi napisal:

> ni lepšga kot pa zaj… žabarja. pozdrav z Jesenic-prestolnice
> hokeja

To se pa čist strinjam.

No, pa se je spet začelo. Žabarji vs. ostala Slovenija. Super. In mimogrede: z LJ tablico se lahko vozi tudi kdo, ki sploh ne stanuje v Ljubljani ali okolici. In obratno: tudi Ljubljančani se lahko vozimo s tablico MS, če se nam tako zahoče. Samo tako v opozorilo, da ne boste zajebali napačnega. Takšne in podobne frustracije pa si je bolj varno zdraviti v kakšni ustrezni ustanovi (tudi izven LJ jih je veliko), ne pa na cesti, kjer potem nastrada nedolžni – Slovenec ali tujec, saj je vseeno!

če je taprav Gorenc,Štajerc,… bo table lj vrgu v smeti pa nove kupu z pravimi črkami

..moje sporočilo sukhoi-ju pa mateju;

GET A LIFE

omislta si kak hobi no.. pa by the way. Js sm bil na najpomembnejši tekmi Jesenic ko so igral samo pokalni zmagovalci ..vas Jeseničanov tam ni blo.. bedniki..

a to takrat ko so bli pri nas Riga, Grenobl pa Minsk? seveda smo bli-saj smo še ministra Zvera izvižgal

New Report

Close