Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem čip!!!!!!

čip!!!!!!

lep pozdrav!!!
Jaz mam pa eno vprašanje, kar se tiče čipov za avtomobile.Imamo VW Transporterja T5 (letnik 2005) 2.5 TDI, 130 km. Zanima me, kakšna bi bila poraba, pospeški…če bi vstavili čip in bi se 130 km povečalo na 174 km.
čip bi dali vgraditi v RSR motor sport.
Mi lahko kdo pove kaj več o teh čipih in ali ima kdo s tem kakršne koli izkušnje.

Hvala Vesna

Pa je kombi prirejen za takšno moč? Čip je nekaj, nekaj čisto drugega pa so vitalni deli avtomobila, podvozje in zavore. Ko v tovarni vgradijo močnejši motor, veliko časa posvečajo dodatnim ojačitvam, da bo pogonski sklop to sploh zdržal in da bo vožnja varna. Sam sem zato močno proti, zlasti proti tako velikemu povečanju moči (za tretjino!!!). Malce pomislite, gre tudi za vašo varnost!!!

čip poveča moč motorja od 10 do 15 kw pa nič več,toje mal več goriva in zraka,če si to želiš se ti bo dost prej razsul motor,pa še marsikaj drugo.
Mislim da tvoj transporter ima zadost moči in hitrosti,saj enakega vozim vsak dan,in je za ubit na avtocesti dovolj!Je precej lahek za to hitrost katero lahko razvije.Še veliko dobrih km ti zelim.

LP!

Ti kar zamenjaj, itak ne boste tiščali nonstop do konca. So mi pri njih že dva osebna in kombi nafrizirali, pa nisem imel niti enega problema. Poraba je z isto vožnjo enaka, ali celo malo nižja.

New Report

Close