Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem FORD FUSION 1,4 ali Mitshibushi COLT 1,3

FORD FUSION 1,4 ali Mitshibushi COLT 1,3

POZDRAVLJENI…
Odločam se za nakup novega avtomobila in sicer izbiram med
FORD FUSION 1,4 ali Mitshibushi COLT 1,3. Obračam se na Vas, da mi svetujete pri odločitvi ob nakupu vozila. Domača tehtnica odločitve kaže 50 : 50 %. To je to
Pa prosim še za utemeljitev vaših predlogov, svetovanj :-)))
En lep, čeprav deževen dan iz Gorenjske.

******************************************************************************************************** Je juho polil pa jih je slišal : a zdej si pa sit, k boš lačen ...

Jaz bi izbral colta, ker je v notranjosti veliko bolj dorečen kot fusion, ima boljši prilagodljivost, pa še armaturka se mi zdi prijaznejša (to, navsezadnje, med vožnjo vseskozi gledaš).

tudi jaz sem 100% za colta, sem ga že vozil, v primerjavi s fordom
ford je dosti manj zanesljiv od mitsubishija, kar v praksi pomeni, forda boš imela dost na servisih.

odločitev je še vedno tvoja :)))

🙁 malo bolj se vseeno nagibam k Fordu, ne vem zakaj 🙂
Vsako mnenje je dobrodošlo, hvala !

Sam imam fusiona že od samega začetka,ko se je avto začel prodajat pri nas.Z njim sem do sedaj prevozil 167.000.km in nisem imel enega samega problema z njim.Razen kakšne pregorele žarnice to pa je vse.Samo redne servise pa gasa.Moram priznat da z avtom nisem najbolj nežen in ga nič kaj ne šparam.Imam ga zato ,da mi služi.Verjetno ga bom v kratkem zamenjal za nov oziroma prenovljen model,ki je na znotraj precej lepši od tega ki ga imam sam.Vozil sem tudi colta ni slab moram priznat vendar je lega na cesti in pa sama vodljivost slabša kot pri fusionu.V coltu me je zelo motila tudi hrupnost motorja v potniški kabini.Tudi izraba samaega prostora je precej slabša kot v fordu.Ni pa colt slab avto daleč od tega. Vsekakor je izbira tvoja.

LP in uspešen nakup!!

žorž :-))))

******************************************************************************************************** Je juho polil pa jih je slišal : a zdej si pa sit, k boš lačen ...

Tudi sam se odločam za nakup novega vozila in sta bila ta dva avta v igri. Po kar nekaj oglediih in primerjavah sem se odločil za Fusiona ki me je prepričal mnogo mnogo bolje kot Colt še posebno s prostorom in samo vožnjo. Oblika res ni taka da bi bila vsem všeč ampak če ti je potem ga zelo priporočam. Menim da Fusionov čas šele prihaja. Pa nikar neverjami da je Ford slab saj ne rečem da je briljanten imajo pa zelo ok. avtomobile.

New Report

Close