Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem pomoč!!!!! GUME

pomoč!!!!! GUME

včeri sem kupila zimske gume, in ker ni bilo dimenzije k sem jo hotla, mi je prodajalec reku da lahko vzemem tud 14 ” in da bi mi mogle bit OK, ker tko piše na tehničnem potrdilu od avta. Ampak jaz mam trenutno na avtu feltne 13″, pa me zdej mal skrbi da mi te gume ne bojo pasale na avto. kaj vi mislite,a bo šlo al ne , ker če ne bojo QL jih bom vrnila.

Aja v primeru da mi niso vredu, kje bi lahko kupila v okolici ljublane oz ljubljani dobre in dokaj ugodne gume

hvala, hvala

samo nazaj jih pel, ker ne bodo pasale na feltne

Zelo skopariš s podatki. Povej, kakšen avto maš, kakšne dimenzije gum, kje se voziš?

Lažje bo svetovati.

Veljajo vse gume, ki so napisane na homologacijskem listku. Če so trenutno na avtu 13-colski kolesni obroči potem 14-colske gume nanje nikakor ne gredo, ker imajo notranji premer 2.54 cm večji.
Ali vrneš gume ali pa kupiš nove kolesne obroče.

Ja kateri idiot te je pa tako nesramno nategnil? Jaz bi ga na tvojem mestu prijavil na tržno inšpekcijo (pa čeprav si medtem problem verjetno že rešila). Ali je totalno nesposoben, ali pa totalno brezvesten. To je približno tako, kot če bi ti prodajalec prodal okno dimenzij 60 x 60 cm, ti pa imaš v steni luknjo 80 x 100 cm.

Take barabe je treba iztrebit!

Obilo uspeha!

New Report

Close