Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Nova Honda Civic

Nova Honda Civic

Prosim za mnenja o novem Civicu, ki bo na naš trg zapeljal v začetku leta 2006. Meni je avto fantastičen z mnogo opreme, predvsem motor 1,8 (bencinski). Zanima me tudi če veste kakšna bo cena motorja 1,4.

Hvala za mnenja.

men se zdi novi civic čist v redu avto, mislim da bo ena boljših izbir v tem velikostenmu razredu

Bil sem v ljubljanskem salonu za Bežigradom. Avto čakam za test, vendar kaže, da bo 1,4 motor malce kasneje. Že sedaj je povpraševanje preseglo zmogljivosti njihove tovarne.

Namignili so mi, da naj bi se cene gibale od dobrih 4,2 MIO navzfor, kar je glede na vrhunsko opremljenost že v osnovni različici sicer malce visoka cena, a vsaj zame še vedno sprejemljiva, saj nameravam novega Civica, tako kot starega, voziti najmanj 11 let!

Bo pa avto imel v osnovni opremi: abs, vsa (stabilnost), tsc (zdrs), bas (pomoč pri zaviranju v sili), ebas (porazdelitev zavorne sile med kolesi), 8x airbag, alu feltne, vso elektriko, radio CD, avtomatsko klimo, potovalni računalnik,…

SKRATKA, NI DA NI, pa še izgleda kot vesoljska ladja

Slabo bo samo ker ga bodo izdelovali v angliji. Verjetno bo vgrajeno nekaj evropskih delov zaradi davkov in bo že sranje. jaz zaupam samo izdelkom na katerih piše made in japan.

Japonci imajo izredno strog nadzor nad svojo tovarno v Angliji in ti avti prav nič ne zaostajajo po zanesljivosti za tistimi made in Japan. Moja ima Civica made in GB že tri leta, pa se ni še nikoli pokvaril.

Tuvarna v Angljii (Swindon) ima najvišji indeks kvalitete med hondinimi tovarnami …

Vse je možno , samo jaz se ne bi zanesel dokler ne bo vsaj 5 letne tradicije… pa še potem..

Honde v Swindonu delajo že 20 let, Civice 10 let …
Dovolj tradicije?

Moj civic tudi sestavljen v GB, pa sem imela res veliko težav z njim. K sreči je bil 3 leta v garanciji in so mi ga na servisu lepo poštimali, zdaj pa samo molim, da se spet kakšna lučka ne prižge… LP

New Report

Close