Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem novi clio

novi clio

ima že kdo kakšne namige o ceni?

hvala

ne nimam zvedel sem pa da bo bistveno dražji ker ga ne bodo več delali pri nas moram pa priznati da bo konkorenčnejši kot doslej svojim razredom kot so polo in osatli

lep pozdrav dr.lucifer

Kar si napisal je po mojem prepričanju popolnoma skregano z avtomobilskim trženjem in aktualnimi trendi v avtomobilski industriji. Sicer pojasni malo natančneje to kar si napisal.

LP, Škorpjon

bemti kaj si pa meni da ti bom jaz tebi pojasneval

fantje ne se kregat :((

sm samo lepo uprašala…….

Ne skrbi škorpijon…človek s s slamo v glavi res ne more nikomur pojasnjevati :)))
Ker v svojem življenju ni nič dosegel, se pa mora tukaj podpisovati z dr.L in pisarit razna svoja “velika” odkritja. 🙂

Predvsem sam si boš moral pojasniti določene pojme v avtomobilizmu. Do takrat pa raje ne piši neumnosti. Nenazdanje je to predvsem stvar poštenega odnosa do ljudi, ki vprašanja zastavljajo.

Napovedi so zelo različne, gibljejo se nekje do max 10 %. Na pravo ceno bo potrebno počakati do trenutka ko bo zapeljal na naše ceste oz v prodajne salone.
Sicer pa več o njem tu:

Kot zanimivost pa naj povem, da bo tudi po njegovi predstavi, ostal v prodaji aktualni CLIO, ki bo po napovedih na voljo po nižji ceni z bolje opremljenimi paketi.

LP, Škorpjon

Bistvene podražitve – kot si ti zapisal – si danes ne more privoščit noben proizvajalec avtomobilov. In nikakor se avto ne bo podražil, ker ni proizveden v Sloveniji – če še ne veš smo že dobro leto v EU.

LP

si pa res bingo v glavo bingo dobitek odbitek hehehehhe

lp dr.lucifer

ja in kaj če smo v EU kaj misliš da se kar mleko in med cedita v Eu da bo kar vse ceneje ja misli si ravno nasprotno bo
pa se pusti presenetiti

New Report

Close