Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem KAKO SEM VESEL

KAKO SEM VESEL

Kako sem vesel, da Šumi ni zmagal! Kaj pa vi?

se pridružujem tvojemu veselju… :O)

lp

Katastropha

No ja kot navijač F1 predvidevam da ima Schumi začetniške težave katerih si moštvo iz Maranela nebi smelo privoščiti na startu! Vendar F1 je takšna da je možnost v naslednjem krogu ponovna za rdeče bolide pa za RED BULL pa BMW. Letošnji čar upam da bo dal kanček tekmovalnosti do konca ne samo do polovice tako kot lani! NAJ ZMAGUJEJO NAJBOLJŠI

lp

Ma morm priznat da se tudi men zdi fajn k ni spet Ferrari spredi, je bolj zanimivo… 🙂

Ej Gato živjo!

Jest sem navijač Šumija že skozi. Moram priznati,da sem vesel da zmaga še kakšen drugi.
Imam Šumijevo zastavo in kadar je zmagal sem jo vedno obesil na balkon tako da je sedaj po tolikih letih že čisto preparela vendar jo bom kmalu spet obesil. Na temo se bom oglasil zvečer ob 21 pa se oglasite bomo kakšno napisal.
L.P.

F1 posel v katerem se zapravi največ denarja pa še vedno magnet za sponzorje bo še nekaj časa imel veliko gledanost. Gledanost, feeling pa je toliko časa dokler se dogaja kaj zanimivega! Dirka v naslednjih krogih se bo zjasnila kje je kdo v letošnji sezoni. Schumi in Ferari ter ostali so bili lani v ospredju in od teh se še vedno pričakuje da priplavajo na površje! Mislim da Scumi še ne bo zmagal tako hitro saj po časih sodeč, ki jih dosega!

lp T

kdo bi še pa gledu F1, če bi sam Šumi zmagvau?!

Kdo ve kje je šumi začel sploh svojo kariero? Začel je pri Jordanu leta 91 in ni v tej sezoni osvojil niti stopničke! Leta 92 pri Benetonu je osvojil 1 prvo mesto in tako tudi let 93 1 zmago itd.. Svojo kariero je začel iz nule tako kot Montoya tako kot Ralphi tako kot ostali vendar je grizel če se strinjate AL PA NE. Nekaj let kasneje je osvojil naslov svetovnega prvaka! Kje so ostali ??? Leta 96 je presedlal k ferariju ki ni okusil dolgo dolgo let nobene zmage skupne niti konstruktorske niti posamične RAZVOJ je ponovno trajal 4 leta leta 2000 je postal s ferarijem svetovni prvak po 21 sušnih letih FERARIJA !!!!!!!!!!!!!! in tako vse do danes lpT

če še ni, pa še bo – potem pa boste jokali

Zdej pa ti jokaš, ha,ha, ha!!!

New Report

Close