kaj naj izberem
V igri so rabljena vozila, do 2.000.000, prevoženih do največ 77.000. Kako naj se odločim: Tacuma ( 56.000 km ), Mitsubishi Spacestar(44.000 km ),Ford Focus karavan ( edini diesel, 77.000 km ), Škoda Fabia combi( 40.000 km ), Lancia Lybra ( karavan 89.000 km )? Gre za to, da bi rada avto, ki ni požeruh ( servisi in podobni stroški ) ter da je OK, vzdržljiv, ker bi ga rada vozila še vsaj 5 let. Sem povprečna porabnica kilometrov na leto, do 25.000. Aja, kdaj naj bi imeli tovrstni avtomobili t.i. velike servise. Vsa mnenja mi bodo v resnično pomoč, ker sem že čisto zmedena.
Hvala, Lp, P
Pozdravljena Plus
Si res zmedena oz je tvoj okus dokaj zmeden – “v igri” imaš namreč zelo različne (po velikosti oz razredih) avtomobile. Zato najprej vprašanje “koliko avtomobila potrebuješ (velikost, moč, varčnost …) ?”
Če imaš dva milijona in ti je avto velikosti modelov kot so Clio, Polo, Punto … dovolj izberi novega. Malce si poglej ponudbo in izberi si “tvojega”.
Osebno bi nekako “napraskal” še pol milijona in izbral CORSO 1,3 CDTI. Varčen in dovolj dinamičen, pa dobro založen z opremo. Poleg tega ima ta motor, če me spomin ne vara, servisne intervale na 50.000 km oz 2 leti, kar pomeni, da se boš prvič na servis zapeljala ravno po dveh letih (glede na tvojo kilometražo).
LP
Ja, zmedena, kdor prizna se pol oprosti a ne, ha ha.
Hvala za nasvet ampak potrebujem večji avto od Corse oz. tovrstnih velikosti!Družinski avto!
Zmeda pa zato, ker mi sto ljudi različno svetuje in res ne vem kam naj se obrnem, meni je sicer najbolj všeč Lancia ali pa Tacuma ampak potrebujem OK avto zato bom všečnost postavila na 2. mesto, če bo treba!
Hec je pa v tem, da sem do zdaj ves čas vozila Renaulta zdaj bi pa rada malo zamenjala.
Lp, P
Med temi bi izbral Mitsubishija. Škorpijon, zate pa – 50000 km je za menjavo olja preveč. Sam priporočam menjavo olja na 10000 km, ne glede, da avtomobilski proizvajalci pišejo 20000 ali celo 50000 km. To pišejo, ker folk naseda in da sledijo trendu, ker je očitno tako avto lažje prodat. Že pri 10000 km pri tistih, ki avto tiščijo, steče ven gnojnica. Največ, kar lahko narediš za avto, je pogosta menjava olja + filtra.
Če naseda trendom je vsaj v korak s časom – za razliko od tebe. Tvoja priporočila o menjavi olja, sodijo v čas, ko smo vozili avtomobile, ki smo vplačali eno leto vnaprej in jih hodili iskat po vseh selih biše YU (od Vardara pa do Triglava …) – s polnimi torbami kave, alkohola in še česa. In smo bili presrečni, če ni puščala voda vanj in je bil vsaj za silo “kompleten”. S kakšno marko “pod roko” ali kakšni drugim darilom pa si dobil celo zaželjeno barvo.
LP
Glede na kritike BMW pooblaščenih, pa še kakšnih drugih znamk v raznih medijih “strokovnost” niti ne preseneča.
Zelo me čudi, da vodja pooblaščenega servisa ene najbolj naprednih znamk ne zaupa le-tej oz je to zelo slaba reklama za BMW – v tem primeru.
Sicer pa – vsako “tele ima svoje vesele”. In s svojim avtom lahko počneš kar te je volja.